Connect with us

BASKET LEAGUE A1

Κόροιβος: Νέο ισχυρότερο Διοικητικό Συμβούλιο

Κόροιβος: Νέο ισχυρότερο Διοικητικό Συμβούλιο

Τρία νέα πρόσωπα εισήχθησαν στο διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε. Κόροιβος, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσής του.

Στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας έλαβε χώρα η Γ.Σ. του ηλειακού συγκροτήματος κι όπως αποφασίστηκε ομόφωνα το νέο Δ.Σ. θα αποτελείται από τους «παλιούς» Χρήστο Λαγό και Άγγελο Αθανασόπουλο και τους νεοεισαχθέντες Γιάννη ΤραπάληΗλία Θλιβερό και Ανδρέα Παπαδάτο. Η ανακοίνωση:

«Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναδείχθηκε ομόφωνα το νέο πενταμελές Δ.Σ. της ΚΑΕ Κόροιβος. Στο Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουν ο Χρήστος Λαγός κι ο Άγγελος Αθανασόπουλος, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Κόροιβου. Στο Δ.Σ. εισήλθαν τρία νέα μέλη, ο Γιάννης Τράπαλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη), ο γιος του αείμνηστου Ηλία Θλιβερού, Γιάννης, κι ο επιτυχημένος Αμαλιαδίτης επιχειρηματίας, Ανδρέας Παπαδάτος.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί θερμά, για την προσφορά τους, τους Γιώργο Μαραγκό και Νίκο Σαψάλη, οι οποίοι αποχώρησαν μεν από το Δ.Σ., αλλά παραμένουν στο πλευρό μας, κι αναλαμβάνει τη δέσμευση να τιμάει στο μέλλον, έχοντας παρόντα πλέον τον γιο του Γιάννη, τη μνήμη του Ηλία Θλιβερού. Ταυτόχρονα μες στο επόμενο χρονικό διάστημα θα συγκληθεί πρώτη φορά σε σώμα το νέο Δ.Σ., έτσι ώστε να αναδειχθούν ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ».

Κόροιβος: Νέο ισχυρότερο Διοικητικό Συμβούλιο

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Must See

More in BASKET LEAGUE A1