Κόροιβος: Ο Κένι Χολ προς αποχώρηση-Στο Λίβανο ο Μπράουν

0
2310
Κόροιβος: Ο Κένι Χολ προς αποχώρηση-Στο Λίβανο ο Μπράουν
Κόροιβος: Ο Κένι Χολ προς αποχώρηση-Στο Λίβανο ο Μπράουν

Ο Κένι Χολ είναι από τους παίκτες που εντυπωσιάζουν με την φετινή παρουσία του στον Κόροιβο, με τον αθλητή να αποτελεί ένα ακόμα στοίχημα το οποίο μεταμόρφωσε σε «χρυσάφι» ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει ομάδες από την Ισπανία, Ιταλία (Ρέτζιο Εμίλια), ενώ τώρα είναι η σειρά της Ουσάκ Σπορτίφ από την Τουρκία, η οποία πρέπει να καταβάλει στον σύλλογο της Ηλείας 20 χιλιάδες ευρώ.

Αν συμβεί αυτό, μετά τον Μπράουν και ο Χολ θα αποτελέσει παρελθόν, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να μπαίνει στο ψάξιμο για νέα ξένο αθλητή για το 2017.

Διαλέγει Λίβανο ο Μπράουν

Τελικά φαίνεται ότι στον Λίβανο θα καταλήξει ο Κεν Μπράουν, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Κόροιβο, με τον Μαρκέλ Σταρκς να έχει πάρει την θέση του στο ρόστερ.

Ο 27χρονος Αμερικάνος γκαρντ, ο οποίος είχε πρόταση από την Ισπανική Μανρέσα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Ριγιάντι της Βηρυτού, η οποία θα πρέπει να καταβάλει και το σχετικό μπάι άουτ στην ομάδα της Ηλείας. Ο Μπράουν στην παρουσία του στην Basket League είχε 16,3 πόντους και 7,3 ασίστ σε 12 παιχνίδια.

Κόροιβος: Ο Κένι Χολ προς αποχώρηση-Στο Λίβανο ο Μπράουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here