Κώστας Σουλιώτης:’Επιτυχημένη σεζόν, καλή οργάνωση, ομάδα-παρέα’

0
1385
Κώστας Σουλιώτης:'Επιτυχημένη σεζόν, καλή οργάνωση, ομάδα-παρέα'
Κώστας Σουλιώτης:'Επιτυχημένη σεζόν, καλή οργάνωση, ομάδα-παρέα'

Ο Κώστας Σουλιώτης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, με τον σέντερ του Αίολου Αγυιάς να τερματίζει στην 8η θέση του πίνακα των σκόρερς με 339 πόντους.Ο γεννημένος το 1996 παίκτης, ο οποίος σπουδάζει Βιολογία στην Πάτρα, δήλωσε τα εξής ως απολογισμό για την φετινή πορεία του Αίολου Αγυιάς:

«Θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά φέτος παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή της σεζόν με τραυματισμούς και με το γηπεδικό. Φτάσαμε μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας για 2η συνεχόμενη χρονιά, και παρότι πιστεύω ακράδαντα ότι αν είχαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς το γήπεδό μας θα τερματίζαμε πολυ πιο ψηλά, εντούτοις είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι για την παρουσία μας μέσα στην κορυφαία 4άδα του πρωταθλήματος».
Ο Κ. Σουλιώτης έκανε και τις προβλέψεις του και για τους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η:
«Θεωρώ ότι το πλεονέκτημα εξακολουθεί να το έχει η ομάδα της Κεφαλλονιάς, όμως προσωπικά θα προτιμούσα να κερδίσει το Ληξούρι και στον επόμενο αγώνα, προκειμένου να δούμε έναν ακόμη πιο σπουδαίο τελικό για την άνοδο την επόμενη εβδομάδα».
Ο σέντερ του Αίολου Αγυιάς έκανε έναν απολογισμό και για τις προσωπικές του εμφανίσεις:
«Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι ξεκίνησα μεν αρκετά δυνατά το πρωτάθλημα, όμως σταδιακά έπεσε η απόδοσή μου κι αυτό κυρίως επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να παρευρίσκομαι σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς οι υποχρεώσεις με την σχολή μου φέτος ήταν πάρα πολλές. Ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι καλύτερος και ελπίζω του χρόνου να εμφανιστώ πιο βελτιωμένος. Εξάλλου, πιστεύω πως τη νέα χρονιά θα έχω τον χρόνο να δουλέψω πιο εντατικά».
Τέλος, ο Κώστας Σουλιώτης έπλεξε το εγκώμιο του Αίολου Αγυιάς για την οργάνωση του Συλλόγου και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του:
«Το κλίμα στον Αίολο ήταν πολύ καλό φέτος και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που καταφέραμε και φτάσαμε στα ημιτελικά. Είμαστε μια καλή παρέα και προσπαθούσαμε σε κάθε παιχνίδι να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ».

Κώστας Σουλιώτης:’Επιτυχημένη σεζόν, καλή οργάνωση, ομάδα-παρέα’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here