Λαμπρόπουλος: “Περιζήτητος” στην Λατινική Αμερική-Πιθανή επιστροφή στην Ισπανική Λίγκα

0
1558
Λαμπρόπουλος:
Λαμπρόπουλος: "Περιζήτητος" στην Λατινική Αμερική-Πιθανή επιστροφή στην Ισπανική Λίγκα

Σαν το παλιό, καλό κρασί, ο Φώτης Λαμπρόπουλος όσο περνούν τα χρόνια ωριμάζει και περισσότερα, παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζει τη διεθνή του καριέρα στο εξωτερικό, γράφοντας κάθε χρόνο και μια ακόμη επιτυχημένη σελίδα στην ιστορία του. Μπορεί οι Ελληνικές ομάδες να σφυρίζουν αδιάφορα για την εξέλιξη του προσφέροντας χαμηλά συμβόλαια σε σχέση με την χρηματιστηριακή του αξία την δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και στο εξωτερικό, με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή!

Βαδίζοντας, πλέον, στο 35ο έτος της ηλικίας του, έχει ακόμη μπροστά του αρκετά χρόνια να παίξει όπως δείχνουν οι τελευταίες του παρουσίες. Τα τελευταία δύο χρόνια τα πήγε περίφημα στην Αργεντινή με την Μπόκα Τζούνιορς, όπου είχε κατά μέσο όρο ανά αγώνα 14 πόντους με 48% στα σουτ τριών πόντων (πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος!!!) και οι προτάσεις από τη χώρα του… ταγκό πέφτουν “βροχή”. Ωστόσο, έχει στα χέρια του ήδη σημαντικές προσφορές από το Μεξικό την Βενεζουέλα, την Αργεντινή, την Δομινικανή Δημοκρατία, και υπάρχει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία και μάλιστα στη Liga Edensa, όπου ενδιαφέρεται η Μανρέσα.

Οι νεοφώτιστοι, γυρίζουν στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ / σέντερ, που έχει ιδιαίτερα πετυχημένο πέρασμα από τη χώρα και παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντ λάιν τους.

Λαμπρόπουλος: “Περιζήτητος” στην Λατινική Αμερική-Πιθανή επιστροφή στην Ισπανική Λίγκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here