Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 4η αγωνιστική

0
2389
Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 4η αγωνιστική
Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 4η αγωνιστική

Γεια σας, την τέταρτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, είχαμε δύο ήττες για τις πατρινές ομάδες. Ο Απόλλωνας αγωνιζόταν στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και άγγιξε την νίκη, ενώ ο Προμηθέας υποδέχθηκε στο Τόφαλος τον Άρη και δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι του Απόλλωνα στην Πυλαία, ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στα 30” ο Καλινόσκι αστόχησε στο τρίποντο που θα έδινε προβάδισμα πέντε πόντων στον Απόλλωνα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έχασε το σουτ, πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και εκμεταλεύτηκε τη δεύτερή του ευκαιρία. Εβαλε το τρίποντο με τον Σάιμπερτ και στη συνέχεια ο Τσιάρας αστόχησε στο δικό του τρίποντο. Κάτι απ’ όλα αυτά να είχε γίνει διαφορά, θα είχε γραφτεί αλλιώς η ιστορία του ματς. 
Ο Προμηθέας στο γήπεδο του, πάλεψε όλο το παιχνίδι με μια καλύτερη ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, όπου δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι του Άρη και την εξαιρετική κατάσταση, που βρέθηκε ο Τζένκινς. Κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός για περισσότερο από ένα ημίχρονο, αλλά η ποιότητα των παικτών του Άρη έγειρε την πλάστιγγα προς το τέλος.

Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 4η αγωνιστική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here