Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 12η αγωνιστική

0
2005
Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 12η αγωνιστική
Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 12η αγωνιστική

Γεια σας, Χρόνια πολλά σε  όλους και καλή χρονιά, ότι καλύτερο και στις δύο πατρινές ομάδες. Για την 12ή αγωνιστική της Basket League είχαμε μια νίκη για Απόλλωνα στην Περιβόλα με την Κύμη, και μια ήττα εντός προγράμματος για τον Προμηθέα στο Σ.Ε.Φ. με τον Ολυμπιακό.

 Με τον Καλινόσκι ασταμάτητο στο ξεκίνημα, ο Απόλλωνας έβαλε γρήγορα τις βάσεις για τη νίκη, στην πρώτη περίοδο (28-15), κράτησε σε απόσταση τους νεοφώτιστους και στο δεύτερο δεκάλεπτο είδε από τον πάγκο τους συμπαίκτες του να “σφίγγουν” την άμυνά τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί με ένα σερί 19-0 πάνω από τους 20 πόντους, με το 49-25 να μην αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στην Κύμη
Οι Πατρινοί κράτησαν μια καλή διαφορά, όμως στα τέλη της τρίτης περιόδου η Κύμη έκανε την αντεπίθεση της, μάζεψε τη διαφορά στους δέκα (58-48) και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Το επί μέρους 9-23 του δεκαλέπτου ήταν αρκετό για να προβληματιστεί ο Κώστας ΜέξαςΤο 68-53, δεν μπορούσε να ανατραπεί και ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη, μια εύκολη νίκη.
Το ματς του Προμηθέα στο Σ.Ε.Φ.  κρίθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο δεκάλεπτο (26-11). Ο Ολυμπιακός έβγαλε άμυνες, έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, βρήκε σκορ σε καταστάσεις αιφνιδιασμού, έλεγξε τον ρυθμό και εκτόξευσε το προβάδισμα του στο +27 (51-24) στο 19′. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.Το γεγονός πως στο παιχνίδι σκόραραν και οι 12 παίκτες του Ολυμπιακού,ήταν εύστοχοι από την περιφέρεια (10/24τρ), ενώ κυριάρχησαν και στον τομέα των ριμπάουντ (40-28). Ομαδικό μπάσκετ από τους “ερυθρόλευκους” που μέτρησαν 22 ασίστ.

Με το μάτι του Βλάντο: Απόλλων & Προμηθέας την 12η αγωνιστική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here