Μιχάλογλου: ‘Αποφασισμένοι να παλέψουμε’

0
1192
Μιχάλογλου: 'Αποφασισμένοι να παλέψουμε'
Μιχάλογλου: 'Αποφασισμένοι να παλέψουμε'

Το πρώτο «διπλό» του στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League θα «ψάξει» ο Κόροιβος στο κλειστό της Περιβόλας, κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Το ηλειακό συγκρότημα, που είχε επικρατήσει των «μελανολεύκων» για το Κύπελλο Ελλάδας, θα παίξει σήμερα στις 17.00 στην Περιβόλα για την έβδομη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως εξήγησε ο Αντώνης Μιχάλογλου στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ θα παλέψουν για την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους.

Αναλυτικά : «Καλησπέρα σε όλους. Το προηγούμενο Σάββατο (12/11) χάσαμε άλλη μία ευκαιρία μέσα από τα χέρια μας. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος του παιχνιδιού και η συγκέντρωσή μας που χάθηκε σε κρίσιμα σημεία δεν μας έδωσαν μια πολύτιμη νίκη απέναντι σε μια δυνατή κι έμπειρη ομάδα όπως ο Άρης. Στα θετικά κρατάμε, όμως, το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τη μαχητικότητα που δείξαμε σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για ένα σημαντικότατο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλωνα. Είναι ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλη πίεση για αποτελέσματα. Στην έδρα τους δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και σε αυτό τους βοηθάει και ο κόσμος. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους, γιατί τους έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές μέχρι τώρα κι αυτό μας κάνει τη δουλειά στην προπόνηση πιο εύκολη. Μετά τις δύο ήττες που κάναμε και με τον τρόπο που ήρθαν, είμαστε όλοι αποφασισμένοι να παλέψουμε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη».

Μιχάλογλου: ‘Αποφασισμένοι να παλέψουμε’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here