Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου: Ανακοίνωσε τον έμπειρο «ντόπιο» φόργουορντ Πορτελάνο

Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου: Ανακοίνωσε τον έμπειρο
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου: Ανακοίνωσε τον έμπειρο "ντόπιο" φόργουορντ Πορτελάνο
Ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, βρίσκοντας άλλο ένα χρήσιμο κομμάτι του παζλ, τον Ανδρέα Πορτελάνο, μιας και από την μια έχει εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ από την άλλη είναι Κεφαλλονίτης, στοιχεία που βοηθούν πολύπλευρα στην ένταξη του στην ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:
«Ο ΝΕΟΛ ανακοινώνει την προσθήκη του Κεφαλονίτη παίκτη Ανδρέα Πορτελάνου στο ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Ο Ανδρέας γεννήθηκε το 1996, έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται στη θέση του forward.

Ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλλονιάς (ΑΣΚ), ενώ στη συνεχεία μετακινήθηκε
στο ανδρικό τμήμα του Συλλόγου.

Έχει επίσης αγωνιστεί στον Γ.Α.Σ. Ιαλυσός (Α’ Τοπικό Ρόδου), στον Άλιμο (Α’ ΕΣΚΑΝΑ) και για τρεις σεζόν στην ΑΕ Πεντέλης (Γ’ Εθνική – άνοδος στη Β’ Εθνική).

Την περίοδο που μας πέρασε φορούσε τη φανέλα του Άρη Νίκαιας στη Γ’ Εθνική.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Ανδρέα στην οικογένεια του ΝΕΟΛ και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία κατά την παραμονή του στην ομάδας μας!»

Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου: Ανακοίνωσε τον έμπειρο «ντόπιο» φόργουορντ Πορτελάνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!