Επιβλητική νίκη του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου επί της Αχαγιάς ’82 84-58, στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες του Μάρκου Τζουγανάτου επέστρεψαν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις επιβάλλοντας τον ρυθμό που ήθελαν από το ξεκίνημα και με καλά ποσοστά στα τρίποντα πήραν μια άνετη νίκη. Ο Θεοδωράκος ξεχώρισε από τους νικητές, με τον Πολίτη να ακολουθεί, αλλά γενικότερα η λειτουργία της ομάδας ήταν εξαιρετική, μιας ακόμα και τα τρίποντα τις περισσότερες φορές μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας. Από τους παίκτες του Σπύρου Γκοργκόλη ο Σερέτης και ο Τασιόπουλος προσέφερε περισσότερες λύσεις επιθετικά, αλλά στον αμυντικό τομέα και στην διαχείριση του παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα. Οι νικητές αφιέρωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στον παίκτη της ομάδας Ηλία Αντωνάτο ελέω τραυματισμού.
Ο Θεοδωράκος ξεχώρισε από τους νικητές, με τον Πολίτη να ακολουθεί, αλλά γενικότερα η λειτουργία της ομάδας ήταν εξαιρετική, μιας ακόμα και τα τρίποντα τις περισσότερες φορές μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας. Από τους παίκτες του Σπύρου Γκοργκόλη ο Σερέτης και ο Τασιόπουλος προσέφερε περισσότερες λύσεις επιθετικά, αλλά στον αμυντικό τομέα και στην διαχείριση του παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα. Οι νικητές αφιέρωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στον παίκτη της ομάδας Ηλία Αντωνάτο ελέω τραυματισμού.
ΝΕΟΛ-ΑΧΑΓΙΑ 84-58
Δεκάλεπτα:25-15,53-34,70-44,84-58
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου (Τζουγανάτος) : Αντωνάτος 7 (1), Ιωάννου 8(2), 7 ασίστ, Συνοδινός 3(1), Τρυφωνόπουλος 16, Ρεκουνιώτης 8, Πολίτης 16(2), Θεοδωράκος 19(5), Λαμπρόπουλος5(1),Πορτελάνος 2, Πυλαρινός, Μπέτι .
Αχαγιά 82 (Γκοργκόλης): Τασσόπουλος16, Μπουρδάνος 8(1), Σερέτης 13(1), Κωνσταντινόπουλος 4, Καλογιάννης 4 (1), Γκούτης 2, Χριστοδουλόπουλος, Φραντζής 11 (2) , Λυμπέρης, Ταρνάρης.