Νέα εποχή στον Παναχαϊκό Σουλίου!-Flash back 4ετίας!

0
1183
Νέα εποχή στον Παναχαϊκό Σουλίου!-Flash back 4ετίας!
Νέα εποχή στον Παναχαϊκό Σουλίου!-Flash back 4ετίας!
 
Εκλογές στον ιστορικό Παναχαϊκό Σουλίου πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή. Στη νέα διοίκηση που προέκυψε ξεχωρίζει ο επιχειρηματίας Γιάννης Ρήγας που αναμένεται να είναι και ο νέος Πρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο επί σειρά ετών πολύπειρος παράγοντας και επιχειρηματίας Σωτήρης Κορφιάτης που θα αναλάβει το τμήμα καλαθοσφαίρισης και την γενικότερη επικοινωνία του συλλόγου. Η νέα διοίκηση κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους με πρώτο μέλημα την οργάνωση και στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών σε μπάσκετ-ποδόσφαιρο ενώ το τμήμα μπάσκετ αναμένετε να γυρίσει «σπίτι του» από την σεζόν 2022-2023 τουλάχιστον σε επίπεδο ανδρών.
 
 

Να κάνουμε ένα flash back για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Παναχαϊκού, όπου πριν τέσσερα χρόνια ξεκίνησε άτυπα μια συνεργασία στο αγωνιστικό κομμάτι με την ομάδα του Προμηθέα, με προπονητή τον Δημήτρη Κεπενό(πλέον είναι προπονητής της ΝΕΠ), κάτι που αποτέλεσε ταφόπλακα, και σε αυτό το κομμάτι της συνεργασίας, μιας και ποτέ δεν τέθηκε θέμα εμπλοκής στα διοικητικά του Συλλόγου. Στην συνέχεια ο Σύλλογος λειτούργησαν όλα τα αγωνιστικά τμήματα με την βοήθεια του Προμηθέα και χάθηκε εντελώς το ντόπιο στοιχείο.

Πλέον ο Σύλλογος γύρισε σελίδα, θα παραμείνει στο αγωνιστικό κομμάτι και φέτος όπως έχει προγραμματιστεί και το επόμενο καλοκαίρι η ομάδα θα επιλέξει νέο ρόστερ και προπονητή που θα επιλεχθούν από την νέα εκλεγμένη διοίκηση. Στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου ο Σωτήρης Κορφιάτης που από το 2006 και για αρκετά χρόνια έτρεχε στα παρκέ της ΕΣΚΑ-Η με την ομάδα της Σφήκας, έχει δικαίωμα ψήφου, αν πραγματοποιηθούν μιας και η λίστα των Σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου ακόμα δεν έχουν “κλειδώσει”.

Νέα εποχή στον Παναχαϊκό Σουλίου!-Flash back 4ετίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here