Νίκος Γκίκας: ‘Μάχη διάρκειας σαράντα λεπτών με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ’

0
1645
Νίκος Γκίκας: 'Μάχη διάρκειας σαράντα λεπτών με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ'
Νίκος Γκίκας: 'Μάχη διάρκειας σαράντα λεπτών με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ'

Σέβονται, αλλά δεν φοβούνται στον Προμηθέα Πατρών την ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (28/04, 19.00) στο ΟΑΚΑ. Στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά γνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής του απέναντι στην «Ένωση», αλλά θα διεκδικήσει το μερίδιο επιτυχίας που του αναλογεί όπως έγραψε και ο Νίκος Γκίκας ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά όλα όσα έγραψε:

 «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θεωρώ ότι έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό, ενώ είναι πολύ σημαντικό και το ότι, πλέον, έχει μπει στο κλίμα και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας μας και ο νεοαποκτηθείς Κέισι Πράδερ. Είμαστε έτοιμοι για μια μάχη διάρκειας σαράντα λεπτών. Τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα σημαίνει πάρα πολλά για εμάς και για τους καινούριους στόχους που έχουμε θέσει.

Γνωρίζουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας της εν λόγω αναμέτρησης είναι πολύ υψηλός, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε καλή ψυχολογία και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί μέσα στο παρκέ. Θεωρώ ότι τα “κλειδιά” του αγώνα θα είναι η ένταση, η αθλητικότητα, η μαχητικότητα και η θέληση. Έχουμε δείξει ότι το θέλουμε πολύ, θέλουμε να βρεθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται φέτος στη Stoiximan.gr Basket League. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, όμως πάμε στο ΟΑΚΑ να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν».

Νίκος Γκίκας: ‘Μάχη διάρκειας σαράντα λεπτών με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here