Νίκος Γκίκας: ‘Τρίποντα και στο παρκέ και στην ανθρωπιά’

0
1581
Νίκος Γκίκας: 'Τρίποντα και στο παρκέ και στην ανθρωπιά'
Νίκος Γκίκας: 'Τρίποντα και στο παρκέ και στην ανθρωπιά'

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο στυλ με το οποίο αγωνίζεται και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Εμείς θα πρέπει να εγκλωβίσουμε και να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση και είναι πολύ σημαντικό για εμάς και το ότι ο Μοχάμεντ Φαγιέ έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί μας. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40΄ του αγώνα με το Ρέθυμνο προκειμένου να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και κομβικός για την συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Νίκου Βετούλα στον αντίπαλο πάγκο, ο κόουτς μας ξέρει και τον ξέρουμε. Έχουμε ένα πλάνο και θα βασιστούμε πάνω σε αυτό.

Τέλος, θέλω να καλέσω κι εγώ από την πλευρά μου τον κόσμο να συνεισφέρει σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στη δράση για την «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» που διοργανώνουν η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr και στην οποία συμμετέχουν και ο Προμηθέας με την ΕΣΚΑ-Η. Μάλιστα, η απόφαση της διοίκησης της ομάδας μας να δώσει από μια πρόσκληση σε όποιον φέρει στο «Τόφαλος» πριν από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, σακούλες με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης είναι πρωτοποριακή και πολύ αξιέπαινη.

Είναι μια μεγάλη κίνηση που θα δώσει χαρά και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Την Κυριακή, λοιπόν, πάμε για πολλά τρίποντα και μέσα στο παρκέ, αλλά και έξω από αυτό. Θέλουμε να πετύχουμε όλοι μαζί και τρίποντα ανθρωπιάς.

Νίκος Γκίκας: ‘Τρίποντα και στο παρκέ και στην ανθρωπιά’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here