Νίκος Βετούλας: ‘Πέντε εναντίον οκτώ δεν το έχω ξανακάνει’

0
2314
Νίκος Βετούλας: 'Πέντε εναντίον οκτώ δεν το έχω ξανακάνει'
Νίκος Βετούλας: 'Πέντε εναντίον οκτώ δεν το έχω ξανακάνει'

Ο Νίκος Βετούλας είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ και φρόντισε να τα δημοσιοποιήσει στη συνέντευξη Τύπου χρησιμοποιώντας μπόλικη ειρωνεία:

“Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για όσους το είδαν ζωντανά. Ήταν ανταγωνιστικό και έγιναν ωραίες φάσεις. Όσον αφορά το παιχνίδι από τη στιγμή που είχαμε 20 βολές λιγότερες με παίκτες που μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός δεν μπορώ να πω κάτι. Συνήθως στην προπόνηση δείχνουμε συστήματα για καταστάσεις πέντε εναντίον τεσσάρων, πέντε εναντίον τριών. Πέντε εναντίον οκτώ δεν το έχω ξανακάνει”, είπε αρχικά! Και πρόσθεσε:

“Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε τρεις παίκτες που φορούσαν κίτρινη φανέλα. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι ξεκάθαρο πως δεν αντιμετωπιστήκαμε με τον ίδιο σεβασμό. Όλα τα άλλα είναι γι’ αυτούς που δεν ξέρουν. Εγώ είμαι κάποια χρόνια στο μπάσκετ και είναι δεύτερο παιχνίδι με τα φάουλ 7-2 και μετά κοιτάνε πώς θα ισορροπήσουν την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά είχαμε και 10 φάουλ περισσότερα, αν και δεν παίξαμε πιεστική άμυνα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ”

Νίκος Βετούλας: ‘Πέντε εναντίον οκτώ δεν το έχω ξανακάνει’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here