Ο Α.Ο. Αγρινίου την Κυριακή 9/10 και ώρα 5:00 μ.μ. αγωνίζεται στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη. Πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή. Ήδη υπήρξε ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Α.Ο. Αγρινίου πως είχαν μείνει το απόγευμα μόλις 60 εισιτήρια προς διάθεση! Ο προπονητής του Α.Ο. Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης μας είπε για το παιχνίδι:
Από την άλλη μεριά ο Παναγιώτης Ζώντος δήλωσε:
Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα το πρώτο εκτός έδρας χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα στην έδρα της με κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο τη δύναμη και το πάθος. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα στοιχεία που θεωρούμε ότι είμαστε καλύτεροι και να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο ρυθμό που μας ευνοεί. Σίγουρα προμηνύεται ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι.
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Α.Ο. Αγρίνιο-Χαρίλαος Τρικούπης Μπούσιας-Κωνσταντινόπουλος (Κωστής)
Το westbasket.gr κληρώνει μια κάρτα διαρκείας για τον Α.Ο. Αγρινίου για την σεζόν 2016-2017. Η κάρτα διαρκείας είναι προσφορά φιλάθλου της ομάδας του Αγρινίου και τον ευχαριστούμε που μας το έδωσε, πατήστε ΕΔΩ για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό.