Ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. 66-59-Δηλώσεις προπονητών

0
2001
Ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. 66-59-Δηλώσεις προπονητών
Ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. 66-59-Δηλώσεις προπονητών

Στο κλειστό γυμναστήριο του Μεσολογγίου ο Χαρίλαος Τρικούπης  υποδέχτηκε τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. με έπαθλο το κύπελλο του 6ου τουρνουά ‘Χαρίλαος Τρικούπης’.Κέρδισαν οι γηπεδούχοι 66-59,σε ένα όμορφο παιχνίδι που παρακολούθησε πολύς κόσμος,μιας και το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Το παιχνίδι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο λήγοντας με 48-45. Στο 4ο δεκάλεπτο κατάφεραν οι γηπεδούχοι με την καλή τους αμυντική λειτουργία να ξεφύγουν λίγο στο σκορ και να κατακτήσουν το τρόπαιο.Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ο Παπαδιονυσίου,ενώ από τον Έσπερο εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Λαμπρόπουλος.

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών στο westbasket.gr :

Παναγιώτης Ζώντος:

Παναγιώτης Ζώντος

Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς,μας χαροποιεί το γεγονός πως είμαστε νικητές.Έχουμε υψηλούς στόχους,μιας και πήραμε ποιοτικούς παίκτες για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα,συνεχίζουμε το μοντάρισμα-νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της χρονιάς.O κόσμος μας ήταν εκπληκτικός,να ξέρουν ότι θα δίνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε υπερήφανους-ήταν πολύ συγκινητική η παρουσία τους στο περσινό μπαράζ στην Ακράτα,που είχαν έρθει γύρω στα 400 άτομα(!),και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που συνεχίζουν αδιάκοπα να βρίσκονται στο πλευρό μας.

Σπύρος Γκοργκόλης:

Σπύρος Γκοργκόλης

Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε,αλλά δεν ήταν το ζητούμενο.Κάναμε τις δοκιμές που θέλαμε χωρίς τον Θανόπουλο,που τον αφήσαμε εκτός για προληπτικούς λόγους,είμαστε νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 23,5(!),θεωρώ ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι. Είναι δύσκολο να αποδώσει καρπούς η δουλειά μας άμεσα,και δουλεύουμε όσο είναι δυνατό πάνω σε αυτό, μαζί με τους συνεργάτες μου.

 

Διαιτητές:Λιότσος-Λεκάτσας

Δεκάλεπτα:19-19 17-12 12-14 18-14

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης:(Ζωντός) Ιωάννου 7(1),Βουρνάς,Παπαδιονυσίου 15(2),Τοπουζίδης 8(2),Μουράτογλου 6,Σταυρόπουλος 2,Γεωργιάδης 7(1),Μουρίκης 6,Ψάλτου 6,Παπαρέγκας 9(1)

Έσπερος Α.Ο.Π.Α:(Γκοργκόλης) Διαμαντόπουλος,Φραντζής 2,Πετρόπουλος 10(2),Λαμπρόπουλος 16(3),Ροκανάς,Παπαγεωργίου 2,Πελεκούδας,Λυμπέρης,Αγγελόπουλος 8,Οικονομόπουλος 14,Παπανικολόπουλος 7(1)

Ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. 66-59-Δηλώσεις προπονητών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here