Οι GNN έχουν… ξεφύγει!-pics

0
1775
Οι GNN έχουν… ξεφύγει!-pics
Οι GNN έχουν… ξεφύγει!-pics

Ο Νίκος Συναδινός και ο Γρηγόρης Κακολύρης έχουν προσφέρει πολλά στο ηλειακό μπάσκετ απ’ όλα τα πόστα και μαζί με τον καλό τους φίλο Νίκο Τσίτσο και μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων, δημιούργησαν την παρέα του GNN, η οποία κλέβει την παράσταση τα τελευταία χρόνια.

Σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς και κάτω από αντιξοότητες, εδώ και τέσσερα καλοκαίρια έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα με τα εξαιρετικά τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουν. Η Ηλεία πήρε και φέτος… φωτιά, προσφέροντας σπουδαίο θέαμα στα παιχνίδια.

Η άρτια οργάνωση, σε συνδυασμό με τον προηγμένο εξοπλισμό, μαζί με το πάθος των διοργανωτών, δημιούργησαν το ιδανικό κράμα με τα αποτελέσματα να “μιλούν” από μόνα τους. Οι μπασκετικοί όλου του νομού ένωσαν τις δυνάμεις τους, με βασικούς πυλώνες τον Πύργο, την Κουρούτα και τη Ζαχάρω, προσφέροντας δυνατές στιγμές στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στους τόπους διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Βέβαια, η φήμη τους έχει ξεφύγει εδώ και καιρό από τα τοπικά… σύνορα, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την παρουσία τους στα Antetokounbros, στο Aegean Basketball Festival του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς και σε δεκάδες άλλα πανελλαδικά events.

Κι ακόμα είναι μόνο η αρχή. Έχουν πολλά να πετύχουν και τους αξίζει…

πηγή:http://basketworld.net

Οι GNN έχουν… ξεφύγει!-pics

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here