Παναχαϊκή: ‘Καρυδάτη” νίκη παραμονής στην Ερμιονίδα-Δήλωση Λιόνα

0
571
Παναχαϊκή: 'Καρυδάτη
Παναχαϊκή: 'Καρυδάτη" νίκη παραμονής στην Ερμιονίδα-Δήλωση Λιόνα

Η Παναχαϊκή πήρε δύσκολη και σημαντική νίκη στην έδρα της Ερμιονίδας με την ομώνυμη ομάδα 58-60, για την έβδομη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με την άμυνα να είναι το κλειδί της νίκης των παικτών του Λιόνα. Οι γηπεδούχοι είχαν το “πρέπει” και δεν τα κατάφεραν παρότι πήραν και διαφορά δέκα πόντων κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου. Άξιο αναφοράς ότι σχεδόν πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Θανάσης Λιόνας αφιέρωσε την νίκη στους συνεργάτες του και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του:

 

“Πήραμε μια σημαντική και παλικαρίσια νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα, επί μιας ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους, για αυτό και αποκτά διπλή σημασία. Το σημερινό παιχνίδι το κερδίσαμε από την άψογη αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας, για αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την νίκη στο τεχνικό μου επιτελείο ΔελάρταΚακαλή, καθώς και στους εφόρους μας, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, που ευελπιστώ να έχει επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.”

Δεκάλεπτα: 12-12, 30-27, 48-44, 58-60
Ερμιονίδα (Ζωντός) : Σαρίκας 2, Κεφαλάς 11 (1), Αγγελής 7, Ευστρατίου Παν. 10, Ευστρατίου Πετ. 8 (2), Κορύζης 3, Χάσα 15 (1), Προσίλης 2.
Παναχαϊκή (Λιόνας) : Μοσχοβάκης 13 (2), Μπαρδάκας 11, Γκόβας 16 (2), Καραγιάννης 8, Τσουλέας 2, Παπανικολόπουλος 10 (2), Βανδώρος, Γατσούλης, Κουμανιώτης, Λυμπερέας.

Παναχαϊκή: ‘Καρυδάτη” νίκη παραμονής στην Ερμιονίδα-Δήλωση Λιόνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here