Η παρουσίαση Σκουρτόπουλου και των νέων παικτών Στόκτον και Ρέινς

0
1624
Η παρουσίαση Σκουρτόπουλου και των νέων παικτών Στόκτον και Ρέινς
Η παρουσίαση Σκουρτόπουλου και των νέων παικτών Στόκτον και Ρέινς

Στην επίσημη παρουσίαση του προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων Μάικλ Στόκτον και Καντάριαν Ρέινς, προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα CARNA.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Γιαννόπουλος τους καλοσώρισε στην ομάδα και ευχήθηκε μέσα από το νέο ξεκίνημα ο Απόλλων να βρει το δρόμο του και να μπορέσει να φτάσει στον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις έχουν ως εξής:

Βασίλης Γιαννόπουλος:

“Η ομάδα κάνει νέο ξεκίνημα. Μαζί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο που κατά κοινή ομολογία είναι ένας επιτυχημένος προπονητής και τα νέα αποκτήματα θα έχουμε μία καλή συνέχεια και θα βοηθήσουν στα επόμενα πέντε παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά. Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Καλωσορίζω και επίσημα τον κ. Σκουρτόπουλο και τους νέους παίκτες και εύχομαι καλή επιτυχία. Ταυτόχρονα καλώ όλους τους φιλάθλους του Απόλλωνα να είναι στο πλευρό της ομάδας μας στο β’ γύρο του πρωταθλήματος που είναι καταλυτικός”.

Θανάσης Σκουρτόπουλος:

“Ευχαριστώ τη διοίκηση για την πρόταση και τη συνεργασία. Θέλω να σας πω ότι η επιλογή μου να έλθω στον Απόλλωνα ήταν σοβαρή, γιατί θεωρώ την ομάδα ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Α1 και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ. Αν και οι συνθήκες είναι δύσκολες ανέλαβα να οδηγήσω την ομάδα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος. Θα αλλάξουμε διάθεση και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλύτερη ατμόσφαιρα. Στις δέκα ημέρες που βρίσκομαι εδώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με την προσθήκη και των δύο νέων παικτών θα μπορέσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και σαν χαρακτήρες και η επιλογή των δύο νέων παικτών έγινε και με αυτό το κριτήριο για να μην αλλοιωθεί αυτό. Θέλουμε ενέργεια και ποιότητα για τη συνέχεια. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος οποιαδήποτε αποτέλεσμα δεν θα είναι καταδικαστέο, γιατί έχουμε όλες τις εκείνες τις συνθήκες για να αντιστρέψουμε το κλίμα και να έχουμε μεγαλύτερη άνεση, ώστε να διεκδικήσουμε ακόμη μία καλύτερη θέση. Πρέπει να αλλάξουμε, να έχουμε θάρρος, ενέργεια και ελευθερία κινήσεων και τα επόμενα πέντε παιχνίδια είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ομαδικά, ενώ πολύ σημαντική είναι και η παρουσία του κόσμου που τον θέλουμε δίπλα μας να ζήσουμε στο πιο έντονο σημείο. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος και να αποκτήσουμε μία αμοιβαία σχέση.

Για τον Μάικλ Στόκτον: “Είναι πόιντ γκαρντ και λειτουργεί πολύ καλά για τους συμπαίκτες του. Έχει την ικανότητα να δώσει σκορ. Προέρχεται από μπασκετική οικογένεια και θέλει να το υπερασπίσει αυτό τόσο με την παρουσία του στον Απόλλωνα όσο και στην καριέρα που θέλει να χτίσει. Επειδή η ομάδα είχε μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση, ο Μάικλ θα αποσυμπιέσει τον Χίκεϊ επιτρέποντάς του να λειτουργήσει πιο ελεύθερα και μαζί θα παίξουν πολύ καλά».

Για τον Ρέινς Καντάριαν: “Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Δεν είναι ευρέως γνωστός, αλλά είναι εξαιρετικός με μεγάλη δυναμική που μπορεί να απογειώσει την ομάδα. Έχει καλό σουτ από τη μέση απόσταση είναι πολύ προσγειωμένος. Έχει δυναμισμό στα καλάθια, στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Κόμπινς έκανε μεγάλη προσπάθεια, αλλά με τον Ρέινς η ομάδα είναι πιο καλά δεμένη”.

Για τις αλλαγές που έγιναν και για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: Γενικά θα δείτε αλλαγές στην ομάδα. Βέβαια δεν θα θέλαμε τραυματισμούς, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να προνοήσεις. Αυτή τη στιγμή ο Μπάβιτσς έχει πέντε τραυματισμούς και απ’ όταν έχω έλθει δεν έχει κάνει καμία προπόνηση. Ήταν εκτός με ίωση, επέστρεψε και αισθάνθηκε πάλι την παλιά θλάση. Οφείλω να ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού. Δεν ξέρω αν θα είναι στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Δεν έχουμε περιθώρια να λείπει κανείς από την ομάδα, γι’ αυτό και δεν σας κρύβω πως υπάρχει ένας προβληματισμός. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μία νέα αρχή και πρέπει να κερδηθεί. Βέβαια η ζωή δεν τελειώνει σ’ ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όμως εμείς ετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό . Είμαστε δυνατοί και ψάχνουμε την ευκαιρία. Αυτό που θέλουμε είναι στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε θετικά αποτελέσματα για να είμαστε πιο άνετοι γιατί όπως γνωρίζετε η πίεση δεν ευνοεί. Αυτό θέλουμε. Η ομάδα έχει παιδιά με πολύ καλό χαρακτήρα αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσει και αγωνιστικό χαρακτήρα. Ήταν επιλογή μας να προσθέσουμε στο ρόστερ τους συγκεκριμένους δύο παίκτες γιατί ήταν ενεργοί, καλά παιδιά, και γνώριζαν το ευρωπαϊκό μπάσκετ γιατί έχουν παίξει. Έτσι έχουν την εμπειρία και θα όλοι μαζί θα λειτουργήσουμε και θα ανταποκριθούμε”.

Μάικλ Στόκτον:

“Μετά από δύο-τρεις προπονήσεις στην ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος και όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί. Θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε νίκες για να ηρεμήσει λίγο η ομάδα και μετά να βάλουμε στόχο ώστε να σκαρφαλώσουμε σε μία καλύτερη θέση”.

Ρέινς Καντάριαν:

“Είναι πολύ καλή ομάδα και είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Έχουν ταλέντο όλα τα παιδιά. Βρισκόμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να ανεβάσουμε την ομάδα ένα επίπεδο”.

Η παρουσίαση Σκουρτόπουλου και των νέων παικτών Στόκτον και Ρέινς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here