Ο Πήγασος Μπεγουλακίου κέρδισε για πρώτη φορά την φετινή χρονιά στο κλειστό της Αλεξιώτισσας, τον Ποσειδώνα Παραλίας 63-52. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν σχετικά στην ισορροπία και προς το τέλος του, οι γηπεδούχοι πήραν αέρα πέντε πόντων, παίρνοντας φόρα για ένα εκπληκτικό β’ δεκάλεπτο, όπου πήραν διαφορά είκοσι πόντων(!), με τον Ποσειδώνα να μειώνει μέχρι το ημίχρονο στους δεκαπέντε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά και να ισοφαρίσουν στο παιχνίδι στο 34′ 48-48. Σε εκείνο το χρονικό σημείο με ψυχραιμία οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ξαναπήρε τα ηνία της αναμέτρησης, κερδίζοντας με 63-52.
Δεκάλεπτα: 15-10, 37-22, 45-41, 63-52
ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Παπαγιαννόπουλος) :Θανέλλας, Βαγενάς, Σοφικίτης, Βατσινάς, Κουτρουμάνης 7, Κωνσταντινίδης, Τογιόπουλος 9(2), Κόττας 18(1), Παναγής 12(2), Γεωργιτσόπουλος 7(1), Καρκούλης 10, Γαζής.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Πετούσης) : Θεοδωρόπουλος 8, Ζαφείρης 3(1), Κρητικός, Δαουλάρης, Σαββόπουλος, Μαρκόπουλος, Ροδόπουλος, Βογιατζής 9, Μάλλιαρης 16, Προβιζιονάτος 9(1), Δραγάζης, Μάργελλος 7.












Πήγασος: ‘Ίδρωσε’ να σπάσει το ρόδι στην έδρα του με Ποσειδώνα 63-52-pics