Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Αρχική ΕΣΚΑΗ Πρεμιέρα Α1 ΕΣΚΑΗ-Μίνι αφιέρωμα/ρόστερ ομάδων -δηλώσεις προπονητών

Πρεμιέρα Α1 ΕΣΚΑΗ-Μίνι αφιέρωμα/ρόστερ ομάδων -δηλώσεις προπονητών

0
4443
Πρεμιέρα Α1 ΕΣΚΑΗ-Μίνι αφιέρωμα/ρόστερ ομάδων -δηλώσεις προπονητών
Πρεμιέρα Α1 ΕΣΚΑΗ-Μίνι αφιέρωμα/ρόστερ ομάδων -δηλώσεις προπονητών

Σήμερα ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, όπου προσπαθήσαμε και βρήκαμε τους προπονητές των ομάδων, ζητώντας ένα πρώτο σχόλιο για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά. Βέβαια άτυπα ξεκίνησε χθες, όπου ο Ολυμπιονίκης υποδέχτηκε την Κεφαλλονιά και πήρε την νίκη με 68-65.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ – ΑΣΚ 68-65
Διαιτητές:
 Καμίτσος – Γεράνιος
Δεκάλεπτα: 11-19, 31-28, 47-48, 68-65
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ (Λεβεντούρης): Μώρος, Γεωργιόπουλος, Παπαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος 8 (2), Αναγνωστόπουλος 9, Κοντάρης 3, Σακελλαρίου 4, Σαλάι 15 (2), Παναγόπουλος 8 (1), Γεωργακάκος 2, Ζωγόπουλος 18 (2)
ΑΣΚ (Φ. Ροδόπουλος): Βλασσόπουλος, Τραυλός, Μουίκης Γιάννης, Λιάκος, Θεοδωράτος 9, Μπαχός 16 (3), Γεμενετζής, Βαλλιανάτος 5, Ακτύπης 26 (1), Καραπέτσας 2, Μητρόπουλος, Καβαλλιεράτος 7.

Η ερώτηση του πόρταλ μας προς τους προπονητές που κατάφερε να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά είναι η εξής:

Χαίρεται, το westbasket.gr σας εύχεται καλή μπασκετική χρονιά με ΥΓΕΙΑ. Πως βλέπεται το φετινό πρωτάθλημα που ξεκινά; Ποιοί είναι οι στόχοι σας; Δώστε μας αναλυτικά το ρόστερ σας και το τεχνικό σας επιτελείο.

Απολλωνιάδα:

Προπονητής: Ανδρέας Μπερδέσης

Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Το δικό μας κομμάτι είναι αναπτυξιακό, μιας και όλοι οι παίκτες μας είναι κάτω από είκοσι χρονών, ουσιαστικά το εφηβικό-παιδικό του Απόλλωνα. Στόχος είναι η παραμονή της ομάδας και να καταφέρουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε ατομικά και ομαδικά. Θεωρώ πως θα είναι εξίσου δυνατό με το περσινό, δίχως να θέλω να ξεχωρίσω ομάδες. Νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν με το πέρασμα του χρόνου, είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος και οι ικανοί θα ξεχωρίσουν στην ώρα τους.

Έφορος: Δημήτρης Ζέρβας

 

Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Περικλής Μπαζίνας, Σωκράτης Ναούμης, Γιώργος Αζαρίας, Νίκος Κασπίρης, Αλέξανδρος Σακελλαρίου, Νίκος Φαναριώτης, Ανδρέας Δορμπαράκης, Διονύσης Τριπολίδης, Θεόδωρος Γάκης, Πέτρος Παρασκευόπουλος, Θανάσης Μητρόπουλος, Ανδρέας Ντίνος, Φώτης Οικονομόπουλος, Γιάννης Ξούλος, Φώτης Παπαφωτίου, Θάνος Κυριαζής, Αλέξανδρος Παπανδρεόπουλος. Δημήτρης Μπαράκος.

Ολυμπιονίκης:

Προπονητής: Γιώργος Λεβεντούρης

Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Ξεκινήσαμε νικηφόρα σε ένα δύσκολο ματς για έμας, γιατί αργήσε να ξεκινήσει η προετοιμασία μας και ευελπιστούμε να βρούμε μέσα από τα παιχνίδια αγωνιστικό ρυθμό. Η Κεφαλλονιά έχει πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, καθώς και ‘ντόπιους’ παίκτες από τις ακαδημίες της. Εμείς σαν ομάδα θέλουμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρσι και να καταταγούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό, με πολύ δύσκολες έδρες, με το επίπεδο να έχει ανέβει ιδιαίτερα. Πραγματικά, όλοι μπορούν να χάσουν σε κάποιες έδρες(!).

ΑΓΥΙΑ:

Προπονητής: Γιάννης Κοτσώνης

Έφοροι: Ανδρέα Πετράτος, Κώστας Θροχάρης, Πέτρος Χαρίτος

Ανδρέας Αλεξόπουλος, Απόστολος Ανδρέου, Διονύσης Αποστολόπουλος, Κώστας Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γραμματικόπουλος, Λεωνίδας Καλογιάννης, Νίκος Καραβάς, Βασίλης Κασπίρης, Θόδωρος Κόλλιας, Γιώργος Μπαλανός, Αλέξης Μπίρμπας, Βασίλης Μπουμπούλης, Γεράσιμος Νακόπουλος, Θόδωρος Παντελίδης,Αντώνης Χατζηβασιλείου, Χαράλαμπος Χατζηευφραιμίδης.

Αίολος Αγυιάς:

προπονητής:Παπαδημητρίου Ανδρέας

Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Προμηνύεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα,με δύο ομάδες Ε.Α.Π. και Παναχαϊκή με βλέψεις πρωταθλήματος,και οι υπόλοιπες ομάδες με μικρή διαφορά η μία με την άλλη.Ο στόχος του Αιόλου είναι να χτυπάει κάθε παιχνίδι με κάθε ομάδα,σε οποιοδήποτε έδρα,και στο τέλος να κάνει ταμείο.είμαστε μια ομάδα που συνδυάζει τους έμπειρους παίχτες με προϋπηρεσία σε σημαντικές ομάδες και νεαρά παιδιά με διάθεση να διακριθούν.

Β.προπονητή:Χατζάρας Άγγελος, Έφορος:Σαρρής Μενέλαος, Γ.αρχηγός:Νικολάου Αλέξανδρος, Πρόεδρος:Λυκούδης Παναγιώτης, Έδρα:Γλαύκος, χρώματα:άσπρο-μπλε

Τζιουβέλης Νάσος, Τσαρμπόπουλος Χρήστος, Σκροπολίθας Βασίλης, Πλάτης Ηλίας, Στεφανίδης Νίκος, Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης, Γιωτόπουλος Τάκης, Γιαννόπουλος Γιάννης, Καποτάς Μίλτος, Γούλας Πάνος, Τσαγκρώνης Δημήτρης, Στάϊκος Γιώργος, Σουλιώτης Κώστας, Δημητράκης Γιάννης, Μισαηλίδης Γιάννης.

Ε.Α.Π. :

Προπονητής: Θανάσης Λιόνας

Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ κρύβει πολλές εκπλήξεις, έχει πολύ δυνατές και ισχυρές ομάδες, έχουν γίνει αρκετά καλές μεταγραφές και αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Η Ε.Α.Π. έχει κάθε χρόνο πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, δεν υπάρχει άγχος για την επίτευξη κάποιου στόχου, μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό μπάσκετ, να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Β. Προπονητή: Άρης Ξενούλης Έφορος Σπύρος Παγουράς Έφορος: Γιάννης Σταθόπουλος

Μάνος Φωτιάδης, Άνδρέας Μαγγιώρος, Λευτέρης Μητσιμπόνας, Άγγελος Πίκιος, Διονύσης Σταυρόπουλος, Χρήστος Καλπάκης, Θανάσης Ρέλλας, Δημήτρης Τσουλέας, Βασίλης Λυμπέρης, Χάρης Σπυράκος, Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Ζαβέρδας,Δημήτρης Καράμπαμπας, Γιάννης Δημητρακάκης, Σέργιος Κυριακίδης.

 

Κεφαλλονιά:

Προπονητές: Φίλιππος Ροδόπουλος-Λεωνίδας Παπαδάτος,

Ροδόπουλος Φ.:

Ευχαριστούμε πολύ, συγχαρητήρια για την νέα αξιόλογη προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει στο σάιτ σας.Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό, με την Ε.Α.Π-Παναχαΐκή και Αίαντα Αραχωβιτίκων να ξεχωρίζουν. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά, που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, για να δυναμώσει ο κορμός της ομάδας. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιονίκη, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι στα τελευταία λεπτά και κέρδισαν, από την πλευρά μου, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδος μου.

 

Έφορος: Γιώργος Κουράκος

Νίκος Βαλιανάτος, Μπάμπης Καβαλιεράτος, Βαγγέλης Καραπέτσας, Ιορδάνης Γεμεντζής, Δημήτρης Μητρόπουλος, Αντώνης Λιάκος, Κώστας Ακτύπης, Θοδωρής Μπαχός, Γιάννης Μουίκης, Λεωνίδας Αραβαντινός, Σπύρος Θεωδοράτος, Αλέξανδρος Τραυλός, Παναγιώτης Βλασόπουλος, Γιάννης Πέτρου, Σπύρος Χριστάτος, Γιάννης Κανούτας.

Α.Σ. ΣΦΗΚΑ:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΒΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Οι στόχοι μας είναι να προωθηθούν τα παιδιά και μετά να σωθούμε. Στο πλαίσιο συνεργασίας μας με την Ολυμπιάδα θα κατεβούμε στο πρωτάθλημα με αρκετούς έφηβους. Ενδεικτικό είναι ότι στο σημερινό ματς θα έχουμε έξι έφηβους στην αποστολή μας. Το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό , με ξεκάθαρα φαβορί την Ε.Α.Π. και την Παναχαΐκή, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις υπόλοιπες ομάδες , με εξαίρεση εμάς που  εκτός ότι έχουμε αρκετούς έφηβους, θα αγωνιστούν και για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα.

ΕΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

παρέμειναν απο πέρυσι

ΣΚΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΣΤΡΟΥΦΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΜΑΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΝΕΜΠΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

μεταγραφές :ΤΣΕΝΕΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

έφηβοι: Αλεξανδρος Δίπλαρος, Παναγιώτης Σκούτας, Γιώργος Ρουμελιωτης, Κωσταντίνος Βεργανελάκης, Γιάννης Σουντρής Λευτέρης Καράμπαλης, Παναγιώτης Τσίρος, Νίκος Γκάδολος, Παναγιώτης Γερολυμάτος, Κωσταντίνος Λαμπίρης, Θεόδωρος Ανδρουτσόπουλος, Βλάσσης Σπανόπουλος Κωσταντίνος Καλανδράκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014:

HEAD COACH : ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Καλημέρα και καλή χρονιά και καλή υπομονή και σε σας. Το φετινό πρωτάθλημα ελπίζω να είναι ανταγωνιστικό και νομίζω θα είναι, γιατί οι περισσότερες ομάδες, είναι κοντά, χωρίς να υπάρχουν μεγάλες διάφορες. Εμείς συμμετέχουμε αποκλειστικά με έφηβους και παίδες και στόχος του Προμηθέα 2014, είναι μέσα από το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ να δώσουμε εικόνες και εμπειρίες στα παιδιά, στο πλαίσιο της παραγωγικής διαδικασίας, που ακολουθούμε. Θέλουμε να παρουσιαστούμε, όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, ώστε να συμβάλουμε στο να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

COACH :  EΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

TEAM MANAGER : ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ            ΘΕΣΗ         ΕΤ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ          ΥΨΟΣ

ΚΥΡΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                PG                    1999                  1.87

ΤΣΙΑΚΜΑΣ  ΝΙΚΟΣ                     PG/G               1999                  1.87

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ           PG/G              2001                  1.94

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ         PG/G              2001                  1.97

ΚΑΦΕΖΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ                 PG                  2002                  1.86

ΑΛΑΦOΔΗΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ         PG                  2002                  1.81

ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ           G/PG              2001                  1.84

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ      G                    1999                  1.83

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      G                 1999                  1.83

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ       PF                 2001                   2.00

ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ               PF/C              2000                  2.04

ΒΥΡΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                C                    1999                  2.06

ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ            C                   2001                   2.04

ΣΑΝΔΡΑΜΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ   G             2000                  1.95

ΜΟΙΡΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ                     G                    2002                  1.86

ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ                 G/SF               2001                  1.87

ΜΑΤΑΡΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ               G/SF               2001                  1.88

ΜΑΤΑΡΑΣ  ΣΤΕΛΙΟΣ                  G/SF               2001                  1.88

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ       SF                1999                   1.97

ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                SF/PF           1999                  2.00

ΜΑΤΑΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ                   SF/PF               2001                  1.90

ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ       SF/PF               2003                   1.92

ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               PF             2000                  2.01

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:

Προπονητής: Γιάννης Δίπλαρος

Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Οι στόχοι της Ολυμπιάδας είναι να στηριχτεί στα δικά της παιδιά, έχουμε μια ομάδα με νέους αθλητές, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το συντομότερο δυνατό την υπόθεση παραμονή και στην συνέχεια να φτάσουμε όσο πιο ψηλά είναι εφικτό. Από τα ρόστερ και τα φιλικά Ε.Α.Π. και Παναχαΐκή ξεχωρίζουν, Αγυιά-Ολυμπινίκης και Κεφαλλονιά κατέχουν καλά την κατηγορία. Άξιο αναφοράς είναι η συνεργασία που αναπτύξαμε με την Σφήκα, μιας και το εφηβικό μας θα πάρει χρήσιμα αγωνιστικά λεπτά στην κατηγορία της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Β. Προπονητή: Γιώργος Καπογιαννόπουλος,  Έφορος: Γιάννης Γιαλελής

Κώστας Κουμανιώτης, Μανόλης Γιαλελής, Χρήστος Τουλάτος, Γιάννης Ντουλές, Στάυρος Κατσαϊτης, Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος, Αλέξανδρος Νιωτόπουλος, Λουκάς Αδαμόπουλος, Αλέξανδρος Μάργελλος, Λεωνίδας Παναγόπουλος, Λάμπης Οικονομόπουλος, Άγγελος Χριστόπουλος, Ανδρέας Σιμονοβίκης, Γιώργος Μακρής, Μανόλης Βογιατζής.

Ε.Α. Παραλίας:

Προπονητής: Βασίλης Αναστασόπουλος

Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Το πρωτάθλημα έχει ξεκάθαρα φαβορί Ε.Α.Π. & Παναχαΐκή και είναι πολύ ισχυρή και η ομάδα του Αίαντα Αραχωβιτίκων. Νομίζω από τις διαμορφώσεις των ρόστερ υπάρχει και ξεκάθαρο φαβορί για υποβιβασμό-η Σφήκα. Έμεις φέτος κάναμε πέντε μεταγραφές που μας έχουν ανεβάσει επίπεδο, νομίζω πως θα κοιτάξουμε για την γρήγορη παραμονή και ουσιαστικά να πάμε για κάτι παραπάνω , που είναι να μπούμε πλέι οφ και γενικότερα να καταλήξουμε από 7η έως 9η θέση.

 

Γενικός Αρχηγός: Νίκος Κωσταντακόπουλος

Τρύφωνας Σιδέρης, Γιάννης Καλλίγας, Γιώργος Τόγιας, Αλέξανδρος Λαζανάς, Μανόλης Αμπαδιωτάκης, Γιάννης Κυριακόπουλος, Κώστας Κολλιόπουλος, Ανδρέας Ζαφείρης, Δημήτρης Καρακάσης, Βασίλης Καψάλος, Τάσος Αντωνόπουλος, Χρήστος Αποστολόπουλος, Φάνης Κωστόπουλος, Σταύρος Φραντζής, Διονύσης Τσαγγαράς.

ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ Α.Ο.Π.Α.

Προπονητής
Γιάννης Μπαζίνας
Βοηθός
Σπύρος Γκοργκόλης Α΄
Petar Petrovic Β΄
Γυμναστής
Αποστόλης Σάκαρης
Έφορος ομάδας
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Θέση
Ονοματεπώνυμο
Έτος
Γέννησης
Ύψος
Προηγούμενη Ομάδα
(2015-2016)
Point Guard
Αντώνης Πανόπουλος
2000
1.84
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Βασίλης Βαφειάδης
2000
1.87
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Shooting Guard
Άγγελος Αποστολόπουλος
1999
1.91
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Δημήτρης Σκούτας
1999
1.90
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Χρήστος Θωμόπουλος
2000
1.91
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Τριανταφύλλου Τίτος
2000
1.72
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Καίσης Γιώργος
1999
1.75
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Νίκος Αβραντινής
1999
1.84
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Κουτσούκος Αλέξανδρος
1999
1.84
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Δημήτρης Κουραχάνης
2000
1.83
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Small Forward
Άγγελος Τσαουρδάς
1999
1.93
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Άγγελος Καραίσκος
2000
1.90
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Ανδρέας Κοτσώνης
2000
1.89
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Νίκος Μιχαλόπουλος
2001
1.93
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Χαραλάμπος Κυριακόπουλος
2001
1.91
ΑΕΠ Ολυμπιάς
Center
Θανάσης Κυριακόπουλος
1999
1.91
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ
Ηλίας Ντούρος
1999
1.92
Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ

Γιάννης Μπαζίνας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΓΝΩΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ 2 ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (Π.Γ.Ε. & Ε.Α.Π.) ΛΟΓΩ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ Α.Ο.Π.Α. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 1-2 ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ) ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΝ 3 ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑΡΟΤΑΤΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (17,5 – 17,7 Μ.Ο. ΗΛΙΚΙΑΣ) ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ 1) ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ-ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α1, ΚΑΙ 2) ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ Α1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ:

Προπονητής: Δούσκας

Γαστουνιώτης, Μανωλόπουλος, Μανωλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σένα, Σπ. Ιατρόπουλος, Παπαδόπουλος, Ράπτης, Σμόϊλης, Γιαννίκας, Παπαναστασίου, Λευτ. Ιατρόπουλος, Δουβός, Βαγενάς

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ:

Προπονητής: Λάμπρος Φραγκισκάτος

β. Προπονητή: Δημήτρης Τουβάκης, Τεχνικός διευθυντής: Σάκης Φραγκισκάτος  Έφορος Τάσος Καλαντζής,

Τόλης Αγγελόπουλος, Βαρδίκος Ιωάννης,  Δημόπουλος Νίκος , Χριστόφορος Σταυρουλάκης, Θεοδωρόπουλος Γιώργος, Στρέκλας Κωσταντίνος, Πασχάκης Χρήστος , Κώστας Φραγκισκάτος, Δώνος Αλέξανδρος, Σίψας Φώτης, Γουβέλης, Διονύσης, Λάππας Γιώργος, Παπαμαρκάκης Δημητρης, Φρέγκου Έλτον

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:

Προπονητής: Λουκάς Λεονάρδος

Λοιπόν, το πρωτάθλημα που ξεκίνησε χθες ουσιαστικά αναμένεται τρομερά ενδιαφέρον. Έχει καλές ομάδες και σίγουρα αρκετούς καλούς και έμπειρους προπονητές. Στόχος δικός μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και ει δυνατόν να κερδίσουμε την άνοδο. Έχουμε ποιοτική ομάδα αλλά ξέρουμε πως κανένας δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα. Πρέπει να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις, εξίσου ποιοτικές και με καλούς προπονητές.

Β. προπονητή: Γιώργος Κοντογιάννης Έφορος: Σαμψών Χαριτωνίδης

Κώστας Βασιλειάδης, Μιχάλης Γλύνης, Αλέξανδρος Ζαπανιώτης, Κωσταντίνος-Μάριος Ζαφειρόπουλος, Γιώργος Θεωδορόπουλος, Μενέλαος Κουμάκης, Βαγγέλης Λεβεντόπουλος, Σωκράτης Μαναβόπουλος, Άγγελος Μασούρας, Λευτέρης Μπινιώρης, Φώτης Παναγόπουλος, Δημήτρης Πανίτσας, Γιάννης Πατσαρούχας, Βασίλης Σαμαράς, Χρήστος Θεωδορόπουλος.

 

Κυριακή 9/10

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ – ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ 68-65

Δευτέρα 10/10

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 20.00 Κλειστό: «Δημήτρης Τόφαλος»
 Διαιτητές: Δαρλαμήτσος – Μακρόπουλος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ Α.Ο.Π.Α. 20.15 Κλειστό: Αιγίου
 Διαιτητές: Καρακάσης – Κρεσταινίτης

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ-Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ20.15 Κλειστό: Ε.Α.Π.
 Διαιτητές: Μπούσιας – Νερομυλιώτης

ΣΦΗΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ20.30 Κλειστό: Αλεξιώτισσας
Διαιτητές: Λογοθέτης – Ελ Ανύ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ  21.00 Κλειστό: Απόλλωνα
 Διαιτητές: Παναγιώτου – Αθανασόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014-Α.Ε. ΑΓΥΙΑΣ 21.00 Κλειστό: Παναχαϊκής
Διαιτητές: Βαρδάλος – Τσαουσόγλου

Υ.Γ. Θα γίνει ποσπάθεια, να εμπλουτιστεί και με άλλο υλικό το αφιέρωμα-ήδη δύο προπονητές μου είπαν ότι θα μου στείλουν δηλώσεις αργότερα.

Πρεμιέρα Α1 ΕΣΚΑΗ-Μίνι αφιέρωμα/ρόστερ ομάδων -δηλώσεις προπονητών


( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 997
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001402040{main}( ).../index.php:0
20.0001403784require( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.470789779696require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.473189825264include( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/single.php ).../template-loader.php:106
50.670293507512locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $load_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.670293507768load_template( $_template_file = '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php', $load_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:725
70.670393519536require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php ).../template.php:790
80.681393672160td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
90.681593696400td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:955
100.692793872312td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here