Προφήτης Ηλίας: Ολοκληρώθηκε η είσοδος στο μητρώο της Γ.Γ.Α.-pic

0
581
Προφήτης Ηλίας: Ολοκληρώθηκε η είσοδος στο μητρώο της Γ.Γ.Α.-pic
Προφήτης Ηλίας: Ολοκληρώθηκε η είσοδος στο μητρώο της Γ.Γ.Α.-pic
Ο Προφήτης Ηλίας μπήκε και τυπικά στο μητρώο της Γ.Γ.Α. και απέκτησε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Ε.Ο.Κ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, όπου χρειάστηκαν πολύ κοπιαστικές διαδικασίες και σεβαστό οικονομικό ποσό, φανερώνει ότι το Υφυπουργείο Αθλητισμού βάζει εμπόδια στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και προσπαθεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, που αυτή την χρονική στιγμή έχουν οριστεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α., χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν η Πολιτική προστασία επιτρέψει να διεξαχθούν. Εκτός από τον Προφήτη Ηλία υπάρχουν πολλά Σωματεία που πλέον έχουν δικαίωμα ψήφου, όμως το πρέπον θα ήταν να έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα Σωματεία χωρίς αποκλεισμούς, γιατί δεν είναι λογικό ο Προφήτης Ηλίας να μην είχε δικαίωμα στις 31 Μάϊου, ενώ πλέον έχει κανονικά. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Προφήτη Ηλία ,όπου ευχαριστεί θερμά το μέλος του Θεοχάρη Κωνσταντίνο του Νικολάου που έχει οριστεί ως  τακτικός εκπρόσωπος στην Ε.Ο.Κ. και στην ΕΣΚΑ-Η:
 
“Το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποδοχή από την ΓΓΑ της υποβαλλόμενης αίτησης και την οριστική εγγραφή του Συλλόγου στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.
Ο Σύλλογος εκτελώντας όλες τις νόμιμες ενέργειες ,οι οποίες απαιτούσαν κοπιαστικές διαδικασίες αλλά και σεβαστό οικονομικό ποσό, συμμορφώθηκε απόλυτα με τις κατευθύνσεις της Πολιτείας με αίσιο αποτέλεσμα.
Ευελπιστούμε η Πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσει τις υποσχέσεις ως προς την ενίσχυση του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.
Τέλος το Δ.Σ. Ευχαριστεί θερμά τον Kostas Teo που με πολύ προσωπική εργασία έφερε εις πέρας την πλειοψηφία των απαιτούμενων ενεργειών.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "5/8/2021 Αποτέλεσμα ελέγχου αίτησης 2021 Πλατφόρμα Προεγγραφής Αθλητικών Σωματεκων με Ειδική Αθλητική Αποτέλεσμα ελέγχου αίτησης 2021 Μετά από τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τη Γ.Î.Î. η αίτησή σας για το μητρώο αθλητικών σωματείων για το έτος 2021 έγινε αποδεκτή. Όλη η διαδικασία επικοινωνίας γίνεται υποχρεωτικά μέσω της πλατφόρμας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mitroo@gga.go (mailto:mitroo@gga.gov.gr). Ευχαριστούμε για τη συνεργασία. Αριθμός αίτησης 177365"
 

Προφήτης Ηλίας: Ολοκληρώθηκε η είσοδος στο μητρώο της Γ.Γ.Α.-pic

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here