Προφήτης Ηλίας: Σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Ολυμπιάδα-pics

0
2469
Προφήτης Ηλίας: Σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Ολυμπιάδα-pics
Ο Προφήτης Ηλίας απέδρασε με διπλό από το κλειστό της Ολυμπιάδας 62-73 για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιονίκη, ώστε να μην πάει στράφι η νίκη επί της Ολυμπιάδας(!). Δεν θέλουμε να σταθώ στο κομμάτι της διαιτησίας, που σε καίριες φάσεις δικαιώνουν τα παράπονα από την ομάδα των νικητών, αλλά στο ότι σε ένα κακό ποιοτικό παιχνίδι κέρδισε η ομάδα που ήταν ελαφρώς καλύτερη(!). Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν παράπονα από τους διαιτητές, αλλά στην πραγματικότητα βρέθηκε όλη η ομάδα σε κακή μέρα, με εξαίρεση τον Διονύση Αποστολόπουλο, ενώ και η απουσία του Ζαπανιώτη στοίχισε στην μάχη της ρακέτας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολυφωνία στην επίθεση και με μια εξαιρετική εμφάνιση του Κοσμά Χουλιαρά πήρε σπουδαία νίκη, που θα την βοηθήσει να διεκδικήσει με άλλο αέρα τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
Δεκάλεπτα: 18-15, 31-29, 45-53, 62-73
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ(Δίπλαρος) : Γερολυμάτος, Τουλάτος 7, Γιαλελής 4(1), Κουμανιώτης 7(1), Κατσαίτης 2, Καραδημητρίου 5, Αποστολόπουλος 15(2), Σούντρης, Σαμαράς 19, Λεβεντόπουλος 3.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Σιαμαντάς Α.) : Χουλιάρας 19(3), Τραγάρας 9(1), Καραχάλιος 10, Καρακάσης 9(1), Μήλας, Πλέγας, Δ. Σιαμαντάς, Γιούρτης 6, Κωσταγιαννακόπουλος 10(1), Παντελίδης 2, Καρκούλης 6, Μπούτος 2.

Προφήτης Ηλίας: Σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Ολυμπιάδα-pics

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here