Προμηθέας: Αναμονή για τον αντίπαλο της Τετάρτης στο Τόφαλος!

1
2044
Προμηθέας: Αναμονή για τον αντίπαλο της Τετάρτης στο Τόφαλος!
Προμηθέας: Αναμονή για τον αντίπαλο της Τετάρτης στο Τόφαλος!

Ο Προμηθέας είναι τρίτος ανεξάρτητα από την τελευταία αγωνιστική που διεξάγεται αύριο, μιας και η πρώτη τετράδα της Basket League, έχει ήδη ‘κλειδώσει‘. Στα αυριανά παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν οι αντίπαλοι των ομάδων, μιας και οι θέσεις 5-8 θα προκύψουν από τα αυριανά αποτελέσματα.

Ο έκτος της τελικής κατάταξης θα είναι ο αντίπαλος του Προμηθέα την Τετάρτη 16/5 στο ΠΕΑΚ Τόφαλος.  Τις τρεις θέσεις 5-7 θα τις καταλάβουν οι ΑΕΚ, Λαύριο Megabolt και Κύμη. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Κύμη στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία τόσο με το Λαύριο Megabolt (έχει νικήσει με +10 και έχει ηττηθεί με –8), όπως και με την Κύμη την οποία έχει νικήσει εκτός έδρας με ένα καλάθι διαφορά. Με νίκη η ΑΕΚ θα βγει πέμπτη, με ήττα θα βγει έκτη αν χάσει το Λαύριο από τον Παναθηναϊκό και έβδομη αν κερδίσει το παιχνίδι η ομάδα του Σερελή!

Το Λαύριο Megabolt και η Κύμη θα βρεθούν ισόβαθμες αν χάσουν από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα, βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια και πιθανή μεταξύ τους διπλή ισοβαθμία θα κριθεί από τη συνολική διαφορά πόντων με την ομάδα του Λαυρίου να βρίσκεται στο +93 και του Ευβοιώτες στο 0, να είναι η μία όψη του νομίσματος, αλλά υπάρχει και η άλλη που σας αναλύσαμε την Παρασκευή, που στην ισοβαθμία υπερτερεί η Κύμη,  μιας και στην φετινή προκήρυξη μπορεί να υπάρχει ασάφεια, άλλα είναι δύσκολο από το 1ο κριτήριο που προκύπτει ισορροπία, να ισχύει το τρίτο, χωρίς να δοθεί κάποια ερμηνεία στο δεύτερο(!).

Σε κάθε περίπτωση όλα είναι ρευστά, για αυτό αναμένουμε την τελευταία αγωνιστική, για να δούμε την τελική κατάταξη και την θέση του ΕΣΑΚΕ, σχετικά με την ασάφεια που υπάρχει στην φετινή προκήρυξη.

 

Προμηθέας: Αναμονή για τον αντίπαλο της Τετάρτης στο Τόφαλος!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here