Προμηθέας: Δύσκολα ακολουθούν στην Κύμη Φαγιέ & Σαρικόπουλος

0
1921
Προμηθέας: Δύσκολα ακολουθούν στην Κύμη Φαγιέ & Σαρικόπουλος
Προμηθέας: Δύσκολα ακολουθούν στην Κύμη Φαγιέ & Σαρικόπουλος

Για μια ακόμη εβδομάδα δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα στον Προμηθέα, ενόψει ενός ακόμη πολύ δύσκολου συνεχόμενου αγώνα που τον περιμένει, αυτή τη φορά εκτός έδρας με την Κύμη.

Μιλάμε για δυο συγκεκριμένα «αγκάθια» με τους τραυματίες Σαρικόπουλο και Φαγιέ, που δεν επιτρέπουν στον Βετούλα να κάνει τη δουλειά που θέλει στην καθημερινή προετοιμασία.

Σε ότι αφορά τον Έλληνα σέντερ, η μαγνητική που έβγαλε μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ ναι μεν ήταν «καθαρή» (δεν πειράχτηκαν χιαστοί ή οτιδήποτε άλλο), όμως ιατρικώς του είπαν να  ξεκουραστεί και χωρίς προπόνηση έως Παρασκευή, τότε η παρουσία του στην αποστολή για το ταξίδι στην Χαλκίδα, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Φαγιέ από τη δική του πλευρά έχει εισέλθει στη δεύτερη εβδομάδα απουσίας από τις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Ρεθύμνου, κάτι που από μόνο του καθιστά προβληματική την συμμετοχή του για το ματς με την Κύμη αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα προσπαθήσει να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Δυο πρωτοκλασάτες απουσίες από το έμψυχο δυναμικό των Αχαιών, αν πάρουν σάρκα κι οστά και οι δυο, όμως όπως λέει και ο Βετούλας, «τα προβλήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα και με αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε».

Κατά τα άλλα, όλοι στον Προμηθέα περιμένουν να δουν την ομάδα να αντιδράει άμεσα μετά την ήττα από το τον ΠΑΟΚ στις λεπτομέρειες και να διεκδικεί το θετικό αποτέλεσμα με μια ομάδα ίδιου βεληνεκούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here