Connect with us

BASKET LEAGUE A1

Προμηθέας: Γεμίζει το ‘οπλοστάσιο’ του για δυνατό φινάλε

Προμηθέας: Γεμίζει το 'οπλοστάσιο' του για δυνατό φινάλε

Ο Προμηθέας πέρασε με  ‘άριστα’ τις δύο αγωνιστικές της λειψανδρίας, έχοντας παίξει ωραία απέναντι στον Παναθηναϊκό και έχοντας θριαμβεύσει στην Χαλκίδα επί της Κύμης και πλέον ο Μάκης Γιατράς ετοιμάζεται για ‘συνωστισμό‘ στις προπονήσεις.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Μοχάμεντ Φαγιέ είχαν επιστρέψει τραυματίες από τις υποχρεώσεις τους στις Εθνικές ομάδες και πλέον μετράνε αντίστροφα για να ενσωματωθούν στην ομάδα.Πέραν αυτών όμως που θεωρούνται ‘δεδομένοι’, από αύριο κιόλας ενδέχεται να υπάρξει και νέο πρόσωπο.

Στην θέση του Τούρε Μάρι που δεν προσαρμόστηκε και ήδη αποτελεί παρελθόν, οι Πατρινοί έχουν κινηθεί και όπως είπε ο Μάκης Γιατράς στο περιθώριο του αγώνα με την Κύμη, είναι κοντά σε Αμερικανό περιφερειακό για να τους ενισχύσει για την τελική ευθεία και τα πλέι οφ.

Μπορεί λοιπόν, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πολλοί να άρπαξαν τις ευκαιρίες επιβεβαιώνοντας την ποιότητα σε βάθος που υπάρχει στο ρόστερ του Προμηθέας, όμως, ο Γιατράς πλέον θα έχει όλες τις επιλογές στην διάθεσή του.

πηγή: basketa.gr

Προμηθέας: Γεμίζει το ‘οπλοστάσιο’ του για δυνατό φινάλε

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Must See

More in BASKET LEAGUE A1