Προμηθέας: Εισιτήρια και βραβεύσεις για Σάββατο με Λευκάδα στις 5 μ.μ.

0
1418
Προμηθέας: Εισιτήρια και βραβεύσεις για Σάββατο με Λευκάδα στις 5 μ.μ.
Προμηθέας: Εισιτήρια και βραβεύσεις για Σάββατο με Λευκάδα στις 5 μ.μ.

Στη διάθεση των φιλάθλων έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Προμηθέα Πατρών και τη Δόξα Λευκάδας, στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Οι Αχαιοί θα δώσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία, το Σάββατο (15/10, 17.00) κόντρα στους νησιώτες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Τα εισιτήρια τιμώνται προς δέκα ευρώ κι εκείνα των ειδικών κατηγοριών προς εφτά ευρώ. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ, στο ημίχρονο του ματς θα βραβευθεί η παιδική ομάδα του Προμηθέα Πατρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η τελική φάση του οποίου έλαβε χώρα στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Ο αγώνας του Σαββάτου (15/10) είναι ο πρώτος εντός έδρας στην ιστορία του Προμηθέα στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ στο νέο του σπίτι, την κεντρική σάλα του «Δ. Τόφαλος». Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια καθημερινά 10.00-14.00 και 17.00-20.00 από τα γραφεία της ομάδας (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva. Η γενική είσοδος έχε οριστεί στα 10 €, ενώ υπάρχουν μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού) στην τιμή των 7€.Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Και στο Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League… Πάμε μαζί, Προμηθέα!».

Η ανακοίνωση για τη βράβευση:

«Στο ημίχρονο του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου 15 Οκτωβρίου («Δ. Τόφαλος», 5μ.μ.) με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας για τη 2η αγωνιστική της Basket League ο Προμηθέας θα βραβεύσει την παιδική του ομάδα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αντίστοιχο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα».

Προμηθέας: Εισιτήρια και βραβεύσεις για Σάββατο με Λευκάδα στις 5 μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here