Προμηθέας: Με στόχο την νίκη υποδέχεται τον Άρη στις 5 μ.μ. στο Τόφαλος

0
1591
Προμηθέας: Με στόχο την νίκη υποδέχεται τον Άρη στις 5 μ.μ. στο Τόφαλος
Προμηθέας: Με στόχο την νίκη υποδέχεται τον Άρη στις 5 μ.μ. στο Τόφαλος

Σήμερα στις 5 μ.μ. στο «Τόφαλος» διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Όλο το μπασκετικό κοινό της ευρύτερης περιοχής αναμένεται να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα, με σύμμαχο τον κόσμο της Πάτρας, θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι σε ένα συγκρότημα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Διαθέσιμοι για τον Προμηθέα θα είναι οι Γκίκας, Κλαρκ, Θ. Κυριλής, Τσάμης, Γιαννικόπουλος, Μουρ, Αντερσον, Πέττας, Γράβας, Τζόνσον, Γερομιχαλός, Φαγιέ, Βύρλας και Σαρικόπουλος. Η πατρινή ομάδα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Παρόλα αυτά, όμως, όλοι στον Προμηθέα γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Άρης είναι πάντα ο Άρης, όσο λαβωμένος κι αν είναι.

* Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Χαράλαμπος Καρακατσούνης (Μαγνησίας), Δημήτρης Παφίλης (Δυτικής Μακεδονίας) και Γιώργος Κατραχούρας (Κρήτης). Κομισάριος θα είναι ο πατρινός Βασίλης Πίγκας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

* Όλα δείχνουν ότι στο «Τόφαλος» το Σάββατο θα έχει πιο πολύ κόσμο από ό,τι στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας. Παρακαλούνται, λοιπόν, οι πατρινοί φίλοι του μπάσκετ να πάνε στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν από το τζάμπολ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα κατά την είσοδό τους.

* Θα λειτουργήσουν 4 συνολικά εκδοτήρια έξω από το «Τόφαλος», εκ των οποίων το ένα θα είναι για τους φίλους του Άρη, που αναμένονται μαζικά στο γήπεδο (θα έχουν δική τους θύρα εισόδου και θα καθίσουν σε συγκεκριμένο σημείο της κερκίδας). Θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα και έλεγχοι από την Αστυνομία.

* Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν, σε περιορισμένο αριθμό, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Προμηθέας: Με στόχο την νίκη υποδέχεται τον Άρη στις 5 μ.μ. στο Τόφαλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here