Προμηθέας: Media Day στο Τόφαλος-Χαμόγελα & αισιοδοξία για την νέα χρονιά

0
2086
Προμηθέας: Καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο στην πρεμιέρα με ΠΑΟ(43-36)
Προμηθέας: Καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο στην πρεμιέρα με ΠΑΟ(43-36)

Ο Προμηθέας πραγματοποίησε την ‘Media Day’ στο κλειστό του Τόφαλος, όπου θα είναι η έδρα του για την φετινή αγωνιστική χρονιά. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γκίκας- Σαρικόπουλος καθώε και ο Τζόνσον με τον Άντερσον έδειξαν έκδηλη αμηχανία για τις συνθήκες δουλειάς που συνάντησαν και εξέφρασαν αισιοδοξία σχετικά με την νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ ο Νίκος Πέττας που βρίσκεται για 3ο χρόνο, ευχήθηκε να επιτεύξει και πάλι η ομάδα τους στόχους της και εξήγησε πως μαζί με τους άλλους τρεις συμπαίκτες του(Γιαννικόπουλο-Τσάμη-Γερομιχαλό) , προσπαθούν να εντάξουν και τους υπόλοιπους στην φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα παρκέ της Α1,διαλέγοντας τον Νίκο Βετούλα για την δημιουργία μιας ομάδας,που αναμένεται από την πρώτη χρονιά να κάνει αισθητή την παρουσία της.Άμεσοι συνεργάτες του είναι οι:  τρεις assistants του (Σταθάτος – Ελευθεριάδης -Ντούβας),ο team manager Σταύρος Δανιήλ& ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του Προμηθέα και τεχνικός υπεύθυνος του προγράμματος του συλλόγου «ΝΟΥΣ» Κώστας Μίσσας και το υπόλοιπο staff (Λαψάνης-γυμναστής, Χαλκιόπουλος –physio, Μαραμένος-φροντιστής).

Από την περσινή χρονιά διατήρησε στο ρόστερ τον Βασίλη Γιαννακόπουλο(νο7 αρχηγός),Άγγελος Τσάμης(Νο 13 αρχηγός β΄),Νίκος Πέττας(Νο 9) και Πέτρος Γερομιχαλός(Νο 10).

Από την εγχώρια αγορά έκανε δύο ποιοτικές προσθήκες,τον Νίκο Γκίκα(Νο 8) που αγωνιζόταν πέρσι στην Κηφισιά καθώς και τον Ζήση Σαρικόπουλο(Νο 34) που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Ακόμα επένδυσε στο μέλλον με την απόκτηση του Δημήτρη Γράβα(Νο 12) που αγωνιζόταν στα Πεύκα και μαζί με τον Βύρλα(Νο 17)-Θ.Κυριλής(Νο 18)-Κουμουνδούρος(Νο 19) και Γκάτζιος(Νο 20) που είναι από τα φυτώρια του συλλόγου θα αποτελέσουν μελλοντικά τον βασικό κορμό της ομάδας.

Από την Αμερικάνικη αγορά ψώνισε τον Ρασάντ-Τζόνσον(Νο 24) που είχε αγωνιστεί με επιτυχία στο Αιγάλεω στην Α1, τον Μακένζι Μουρ(Νο 94) καθώς και τον Σενεγαλέζο Μοχάμεντ  Φαγιέ(Νο 11) που είναι γνώριμος στο ελληνικό μπασκετικό κοινό,έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε Πανελευσινιακό και Ρέθυμνο.

14618676_10154829442457697_965769009_o

Ο Κάρτερ θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κόμπο- γκράντ, με Βίκτορ Σάδα και Κατσίβελη να έχουν διαρρεύσει από το διαδίκτυο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την ομάδα.

Προμηθέας: Media Day στο Τόφαλος-Χαμόγελα & αισιοδοξία για την νέα χρονιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here