Προμηθέας: Τελειώνουν Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς

0
2559
Προμηθέας: Τελειώνουν Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς
Προμηθέας: Τελειώνουν Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς

Η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό ήταν το μικρότερο πρόβλημα που αποκόμισε ο Προμηθέας από την 9η αγωνιστική της Stoiximan.Gr Basket League, αφού δύο βασικά του στελέχη αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν!

Ο Μάκης Γιατράς κάτι άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του μετά το ματς, σε σχέση με προβληματική συμπεριφορά του Τρέβορ Ρέλεφορντ, αλλά τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά και αφορούσαν και τον Σον Εβανς. Σε αμφότερους τους Αμερικανούς καταλογίζεται άσχημη συμπεριφορά όταν έγιναν αλλαγή, όπου και δεν έδωσαν το χέρι στον προπονητή τους, αλλά και συνέχισαν την… δυσφορία όταν κάθισαν στον πάγκο.

Το θέμα επεκτάθηκε μετά την λήξη, με τον Γιατρά και τους διοικούντες να συζητούν και να ζυγίζουν όλα τα δεδομένα. Κρίθηκε ότι αν “χαθεί” η ομάδα, θα είναι πολύ χειρότερο από το να χαθούν κάποια παιχνίδια και η τάση που φαίνεται να επικρατεί ήταν να μην υπάρξει κάποια απλή τιμωρία ή σύσταση, αλλά να υπάρξει παραδειγματισμός με αποπομπή των δύο παικτών. Ακόμα και το όποιο αγωνιστικό κόστος μπορεί να υπάρξει, φαίνεται να… προτιμάται από το να χαθούν οι αρχές που έχουν τεθεί στην ομάδα, αφού όπως ειπώθηκε στην σύσκεψη, τότε το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Οι όποιος εξελίξεις αναμένονται άμεσα και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για δύο βασικά στελέχη της ομάδας και αν οριστικοποιηθεί η αποπομπή τους, ο Προμηθέας θα πρέπει να κινηθεί άμεσα και… εντατικά στην αγορά για να καλύψει τα κενά τους.

πηγή: basketa.gr

Προμηθέας: Τελειώνουν Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here