Προμηθέας:Σήμερα η έναρξη ακαδημιών στην σάλα του Τόφαλος

0
1471
Προμηθέας:Σήμερα η έναρξη ακαδημιών στην σάλα του Τόφαλος
Προμηθέας:Σήμερα η έναρξη ακαδημιών στην σάλα του Τόφαλος

Η έναρξη της Ακαδημίας μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας για την αγωνιστική χρονιά 2016-17 θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην κεντρική σάλα του «Δ.Τόφαλος», που θα στεγάσει και αυτή τη χρονιά τους νεαρούς αθλητές του Προμηθέα.

Το κόστος για το Σεπτέμβριο είναι 35 €, καθώς συμπεριλαμβάνει την ετήσια εγγραφή και την συνδρομή Σεπτεμβρίου, ενώ με την εγγραφή οι νεαροί αθλητές θα παραλαμβάνουν στολή των ακαδημιών του Προμηθέα (double-face, σορτς και φανέλα), μάρκας Spalding (όπως και η νέα φανέλα της Ανδρικής ομάδας).

Η μηνιαία συνδρομή από τον Οκτώβριο και ως τη λήξη των ακαδημιών αντιστοιχεί σε 15 € (ανά μήνα). Σε περίπτωση 2 παιδιών το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 25 €, ενώ αν τα αδέρφια είναι 3 η συνολική μηνιαία συνδρομή θα κοστίζει 30 €.

Οι εγγραφές γίνονται το Σαββατοκύριακο την ώρα των προπονήσεων, στην είσοδο της κεντρικής σάλας του «Δημ. Τόφαλος», ενώ, ειδικά αυτή την Παρασκευή, θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφών κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Ανδρικής ομάδας με το Λαύριο (Παρασκευή 9/9, 18:00).

Η προσπάθεια για την ανάδειξη καλών αθλητών, με αρχές και αξίες, συνεχίζεται με σταθερά βήματα και φέτος, με την τεχνική επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού υπευθύνου του πρότυπου προγράμματος του συλλόγου «ΝΟΥΣ» Κώστα Μίσσα και υπό την καθοδήγηση των προπονητών του συλλόγου Ανδρέα Μελιγδή, Παναγιώτη Κατσούπη, Νίκου Νάκη, Κώστα Τζαμάκου, Νίκου Τσεμπερλίδη και Παναγιώτη Φωτιάδη.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων παρουσιάζεται στον ακόλουθο πίνακα:

ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
ΓΕΝΝΗΘ. 2006 & 2008 ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ   10:30 – 11:30
ΓΕΝΝΗΘ. 2007 ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ   11:30 – 12:30
ΓΕΝΝΗΘ. 2009, 2010 & 2011 ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ   12:30 – 13:30
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ / ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ   13:30 – 14:30
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΑΛΑ “ΔΗΜ. ΤΟΦΑΛΟΣ”

Το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων της ακαδημίας, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και τα τμήματα Παιδικό Β, Παμπαίδων Α & Β, ΜΙΝΙ Α, Β & Γ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Προμηθέας:Σήμερα η έναρξη ακαδημιών στην σάλα του Τόφαλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here