Σανδραμάνης: “Μπορούμε να φθάσουμε ψηλά στην διοργάνωση”

0
1367
Σανδραμάνης:
Σανδραμάνης: "Μπορούμε να φθάσουμε ψηλά στην διοργάνωση"

Η Εθνική Εφήβων συνεχίζει την πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στη Λετονία. Το σημερινό ρεπό τη βρίσκει με μία νίκη και μία ήττα: Νίκη επί της Ιταλίας, ήττα από την οικοδέσποινα σε ένα σίγουρα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως παραδέχεται και ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

«Σίγουρα ήταν πιο ιδιαίτερο. Πάντα είναι όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα που φιλοξενεί το τουρνουά. Αποκτά ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ο αγώνας άμεσα. Παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλύτερα…»

Ο απολογισμός είναι 1-1 μέχρι στιγμής, αλλά ο Έλληνας γκαρντ πιστεύει πως η Εθνική Εφήβων έχει δείξει κάτι περισσότερο από αυτό: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες, όμως είναι ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, σε κάθε φάση».

Η ελληνική ομάδα θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Κροατία, αν και όλοι γνωρίζουν πως ουσιαστικά, όπως έχει διαμορφωθεί το σύστημα διεξαγωγής, το παιχνίδι που κρίνει την πορεία της κάθε ομάδας είναι το χιαστί. Με νίκη βρίσκεσαι στα προημιτελικά, με ήττα βρίσκεσαι στο γκρουπ 9-16: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το τέταρτο, σίγουρα, όμως είναι αυτονόητο πως σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για να νικήσουμε. Η Κροατία είναι μια δύσκολη ομάδα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν εκτός τους συμπαίκτες μας και πολλοί άνθρωποι που μας στηρίζουν και μας βοηθούν και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό εδώ!»

Σανδραμάνης: “Μπορούμε να φθάσουμε ψηλά στην διοργάνωση”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here