Σταδιακά ανοίγουν οι ιδιωτικές κλειστές εγκαταστάσεις της Πάτρας

0
1006
Σταδιακά ανοίγουν οι ιδιωτικές κλειστές εγκαταστάσεις της Πάτρας
Σταδιακά ανοίγουν οι ιδιωτικές κλειστές εγκαταστάσεις της Πάτρας

Αναμφίβολα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο δίμηνο με την έλευση της πανδημίας του covid-19, όμως χρειάζεται με προσεκτικά βήματα να παραμείνουμε ασφαλείς, αλλά να αρχίσει να επανέρχεται όσο είναι εφικτό μια κανονικότητα στην καθημερινότητα μας. Παρά τις αρχικές προβλέψεις για άνοιγμα των κλειστών εγκαταστάσεων 8 ή 15 Ιουνίου, τελικά άναψε το πράσινο φως για να επαναλειτουργήσουν από σήμερα για αθλητές-αθλήτριες άνω των 13 ετών, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Μετά από τα καινούρια δεδομένα οι ομάδες της περιοχής ετοιμάζουν καταλλήλως τις εγκαταστάσεις τους για να  υποδεχθούν και πάλι τους αθλητές:

“Οι Εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Απόλλων Πάτρας επανέρχονται σε λειτουργία από την Τρίτη 19 Μαΐου και προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΑΘΛΗΣΗ σε παιδιά άνω των 13 ετών.

“Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αναπτυξιακών τμημάτων για παιδιά άνω των 13 ετών. Οι προπονήσεις θα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λειτουργίας των αθλητικών χώρων.

Στο πλαίσιο επαναλειτουργίας του γηπέδου πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά απολύμανση όλων των αθλητικών χώρων από εξειδικευμένο συνεργείο με τη χρήση των ενδεδειγμένων και πιστοποιημένων προϊόντων, ενώ και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων προβλέπεται η τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας. Ο Απόλλωνας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Ελληνικές οικογένειες και με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, με την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ άθληση για όλα τα παιδιά άνω των 13 ετών στις εγκαταστάσεις του. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους, για τους αθλητές-αθλήτριες του Απόλλωνα αλλά και για όλα τα αγόρια και κορίτσια της Πάτρας που θέλουν να αθληθούν στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Η δωρεάν άθληση θα ισχύσει μέχρι και το πέρας της φετινής περιόδου (τέλος Ιουνίου).

Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στη γραμματεία των ακαδημιών από 18:00 έως 20:00 και στο τηλέφωνο 2610 871926.

Η άθληση είναι ζωή!

Επιστρέφουμε στο γήπεδο, μένουμε ασφαλείς!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!”

Έφθασε η στιγμή που το γήπεδο της ΕΑΠ θα αποκτήσει και πάλι ζωή!

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές οδηγίες του ΕΟΔΥ από την Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινούν οι προπονήσεις των αναπτυξιακών τμημάτων για παιδιά άνω των 13 ετών. Οι προπονήσεις θα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λειτουργίας των αθλητικών χώρων.
Στο πλαίσιο επαναλειτουργίας του γηπέδου πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά απολύμανση όλων των αθλητικών χώρων από εξειδικευμένο συνεργείο με τη χρήση των ενδεδειγμένων και πιστοποιημένων προϊόντων, ενώ και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων προβλέπεται η τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας.
Η άθληση είναι ζωή!
Επιστρέφουμε στο γήπεδο, μένουμε ασφαλείς!
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά

Μία νέα φάση ξεκινάει, με σεβασμό στις οδηγίες των υπευθύνων και πειθαρχία στα πρωτόκολλα ασφαλείας που πρέπει να ακολουθήσουμε, θα ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε. Ο Σύλλογός μας με υπευθυνότητα και αφού έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με ειδική απολύμανση όλων των χωρών του Γηπέδου για την ασφαλή λειτουργία του ενημερώνει τους αθλητές-τριες της Ομάδας μας ότι από Τρίτη

19/5/2020 ξεκινούν οι Προπονήσεις.

Πρόγραμμα και ώρες
(η Δευτέρα ξεκινά από 25/5/2020).

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

19:00 – 20:00 Παμπαιδικό
20:00 – 21:00 Παιδικό
21:30 – 22:30 Εφηβικό – Νέοι Γλαύκου

Τρίτη – Πέμπτη

19:00 – 20:00 Μίνι
20:00 – 21:00 Γυναικείο

Σάββατο (Πρωί)

08:30 – 09:30 Μίνι
09:30 – 10:30 Γυναικείο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Διευθυντή των Ακαδημιών του Συλλόγου μας κ. Κώστα Ζωγόπουλο στο 6945410626.

Η Ελλάδα βγήκε νικήτρια από την υγειονομική κρίση που προκάλεσε ο ιός Covid-19 και, πλέον, οι προπονήσεις των αθλητών του Αιόλου Αγυιάς από 13 ετών (γεννημένοι 2007) και μεγαλύτεροι με αθλητικό δελτίο, θα ξεκινήσουν και πάλι από την Πέμπτη 21/5 στις ασφαλείς εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Three Action».
Το νέο πρόγραμμα των προπονήσεων θα αποσταλεί έως την Τετάρτη 20/5.
Παράλληλα, ο Αίολος ενημερώνει ότι για την προστασία αθλητών, προπονητών και προσωπικού έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες απολύμανσης όλων των χώρων, ενώ θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα υγιεινής καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της εγκατάστασης, βάση των επίσημων οδηγιών που έχουν δοθεί.
Το σχετικό μήνυμα του Αίολου Αγυιάς αναφέρει τα εξής: «Στη νέα αυτή καθημερινότητα οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε κάποιους νέους κανονισμούς, οι οποίοι για τους αθλητές μας αναφέρονται ενδεικτικά στον δεκάλογο της ΓΓΑ. Παράλληλα, είναι απαραίτητα και το έντυπο Ιατρικό Ιστορικό Αθλητή, το οποίο συμπληρώνει και κρατάει ο γιατρός και η Ιατρική Βεβαίωση Αθλητή, την οποία πρέπει υποχρεωτικά να μας προσκομίσει ο κάθε αθλητής στην πρώτη του προπόνηση. Σας περιμένουμε όλους στο νέο αυτό ξεκίνημα!».

Σταδιακά ανοίγουν οι ιδιωτικές κλειστές εγκαταστάσεις της Πάτρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here