Στο Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη η Ανδρική ομάδα του Προμηθέα.

0
2125
Στο Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη η Ανδρική ομάδα του Προμηθέα.
Στο Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη η Ανδρική ομάδα του Προμηθέα.

Τις θρησκευτικές και δημοτικές αρχές της πόλης επισκέφθηκε η Ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016.

2

Συγκεκριμένα, η αποστολή της πατρινής ομάδας επισκέφθηκε, αρχικά, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως των Πατρών, όπου έλαβε την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

3

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής υγεία, δύναμη και ευλογία από τον Θεό και τους προσέφερε ως ευλογία μαζί με τις πατρικές ευχές του, από μία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, πολιούχου της πόλης των Πατρών, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Γιαννικόπουλος, πρόσφερε στο Σεβασμιώτατο, ως ενθύμιο, μία φανέλα με τις υπογραφές των αθλητών της ομάδας.

4

Αύριο, πριν την απογευματινή προπόνηση θα τελεσθεί ο αγιασμός της ομάδας, τον οποίο, με ευλογία και εντολή του Σεβασμιωτάτου, θα τελέσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Αρτέμιος Αργυρόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

5

Στη συνέχεια η αποστολή της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα μετέβη στο δημαρχείο της πόλης, όπου έγινε δεκτή από το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

6

Ο δήμαρχος, αφού συνεχάρη τα μέλη της αποστολής για την άνοδο της ομάδας στην Basket League, ευχήθηκε καλή επιτυχία για την νέα περίοδο.

7

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Γιαννικόπουλος παρέδωσε στον Δήμαρχο Πατρέων την φανέλα του Προμηθέα με τις υπογραφές των παικτών, ενώ ο Δήμαρχος, τους προσέφερε το λεύκωμα του Δήμου με τους χάρτες της Πάτρας

8

Την ομάδα του Προμηθέα υποδέχθηκε στο δημαρχείο ο σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων, υπεύθυνος για τον Αθλητισμό και παλιός πρωταθλητής του μπάσκετ, Τάκης Πετρόπουλος.

9

Η ομάδα του Προμηθέα θα επισκεφθεί αύριο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

 

Στο Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη η Ανδρική ομάδα του Προμηθέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here