Συνέντευξη τύπου για το ‘Bakalaros Cup 3on3’

0
1656
Συνέντευξη τύπου για το 'Bakalaros Cup 3on3'
Συνέντευξη τύπου για το 'Bakalaros Cup 3on3'

min17bak110

Όλα είναι έτοιμα για το «Bakalaros Cup 3on3», το οποίο διοργανώνουν στην Πάτρα ο Α.Σ.Π. Προμηθέας, σε συνεργασία με την Μπακαλάρος Α.Ε., χορηγό εταιρεία των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου και υποστηρικτή του προγράμματος «Νους». Στο πρωτάθλημα 3on3, το οποίο τελεί και υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑ-Η, θα δώσουν «παρών» παιδιά από ακαδημίες ομάδων από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 8-9 Απριλίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (7o χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου), ενώ ο τελικός της κατηγορίας γεν. 2003-2004 θα διεξαχθεί πριν από το τζάμπολ του αγώνα Προμηθέας-Ολυμπιακός που είναι προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου στο «Τόφαλος».

Οι διοργανωτές έδωσαν την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», μιλώντας για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

min17bak1111

Κώστας Μπακαλάρος (εκπρόσωπος Μπακαλάρος Α.Ε.): «Από το 1980 είμαστε κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες. Τα πάντα, άλλωστε, ξεκινούν από τους νέους. Εμείς σαν εταιρεία είμαστε πάντοτε δίπλα σε τέτοιες εκδηλώσεις που αφορούν Αθλητισμό, Κοινωνία και Πολιτισμό. Ευχαριστώ τον Προμηθέα, τον Κώστα Μίσσα, την ΕΣΚΑ-Η και όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά. Ο στόχος μας είναι η συγκεκριμένη προσπάθεια να γίνει θεσμός. Εμείς σαν εταιρεία είμαστε διατεθειμένοι να το τρέξουμε και του χρόνου, αλλά και τα επόμενα χρόνια».

min17bak112

Δημήτρης Ρόζης (εκπρόσωπος ΕΣΚΑ-Η): «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μπακαλάρο, στον Προμηθέα και σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη προσπάθεια. Θυμίζω ότι τα τουρνουά 3on3 έχουν καθιερωθεί από την FIBA, ενώ μπορεί να τα δούμε σύντομα και μέσα στα Ολυμπιακά Αθλήματα. Μην ξεχνάτε τη διάκριση της χώρας μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ζάππειο το 2012, με τους Νίκο Παππά, Χάρη Γιαννόπουλο, Νώντα Παπαντωνίου και Γιώργο Μπόγρη. Επίσης, η Πάτρα θα δώσει «παρών» σε διεθνές πρωτάθλημα πόλεων το Μάιο, στο Ισραήλ, με 5 συνολικά παιδιά. Η Ομοσπονδία δίνει πάντοτε έμφαση στο πως τα μικρά παιδιά θα έρθουν κοντά στο μπάσκετ και στον αθλητισμό γενικότερα».

min17bak113

Κώστας Μίσσας (Ομοσπονδιακός προπονητής-τεχνικός διευθυντής Προμηθέα-υπεύθυνος προγράμματος «Νους»): «Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά τον κ. Μπακαλάρο και τους συνεργάτες του για την υποστήριξή τους. Η ιδέα για το συγκεκριμένο τουρνουά, μας μπήκε στη διάρκεια μιας ξενάγησης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Μπακαλάρος Α.Ε.» στο πλαίσιο του προγράμματος «Νους». Βλέποντας τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις, έβαζα στην θέση τους, μέσα στο μυαλό μου, γήπεδα του μπάσκετ. Στην σημερινή εποχή ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους, αρκεί να υπάρχουν και οι ανάλογες συνθήκες. Σε καιρούς που κάποιοι μπαίνουν σε λογικές αντιτίμων, έρχεται ένας άνθρωπος με σημαντική παρουσία στον χώρο, όπως ο κ. Μπακαλάρος, να προσφέρει ελεύθερα χαρά και αθλητισμό σε νέα παιδιά. Το κοινωνικό κομμάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Τέλος, το πρόγραμμα «Νους» που τρέχει στον Προμηθέα για 3η χρονιά, και το οποίο είναι στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, ενσωματώνει και τέτοιες προσπάθειες. Τα παιδιά δεν πρέπει να μαθαίνουν μόνο ντρίμπλα και πάσα, αλλά και επικοινωνία. Η Πάτρα είναι μπασκετομάνα».

min17bak114

Γιώργος Παπαφωτίου (εκπρόσωπος Απόλλωνα): «Ευχαριστούμε τον κ. Μπακαλάρο και τον Προμηθέα για την πρόσκληση σε αυτό το σημαντικό τουρνουά. Εμείς συμμετέχουμε οργανωμένα στους αγώνες, με στόχο να χαρούν τα παιδιά το μπάσκετ. Ο κ. Μπακαλάρος, με αυτήν του την κίνηση, κάνει το ένα βήμα παραπάνω, καθώς μια χορηγία δεν αφορά μόνον το οικονομικό σκέλος, αλλά ακόμη και τη διάθεση χώρων και χρόνου. Συγχαρητήρια και πάλι και εμείς σαν Απόλλων θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες».

min17bak115

Δημήτρης Δενδής (εκπρόσωπος Εσπερου Α.Ο.Π.Α.): «Ο πρόεδρος του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α., Κώστας Μαρλαφέκας και όλο το Δ.Σ. συγχαίρουν τους διοργανωτές του τουρνουά 3on3. Εμείς συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά σε αυτήν την προσπάθεια και, παράλληλα, προτείνουμε τη διοργάνωση ενός αντίστοιχου τουρνουά του χρόνου, το οποίο θα είναι ακόμη μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια. Η αλήθεια είναι ότι το μπάσκετ της περιοχής και οι ομάδες διαθέτουν μεν πολλά ταλαντούχα παιδιά, όμως δεν υπάρχουν και τα ανάλογα γήπεδα για να αθληθούν. Οπότε, χάρη και στην πρωτοβουλία της Μπακαλάρος Α.Ε. δίνεται μια σημαντική λύση και σε αυτό το κομμάτι».

min17bak116

Μάρκος Μυκονιάτης (εκπρόσωπος Παναχαϊκής): «Συγχαρητήρια στον κ. Μπακαλάρο και στον Προμηθέα για τη διοργάνωση του τουρνουά. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Σας θυμίζω, άλλωστε, ότι και εμείς τα τελευταία χρόνια, τρέχουμε το καινοτόμο πρόγραμμα «Πυθαγόρας», το οποίο συνδυάζει Αθλητισμό και Παιδεία. Αυτού του είδους τα τουρνουά δίνουν την ευκαιρία σε όλους να αθληθούν, χωρίς αποκλεισμούς και ανεξαρτήτως βάρους, ύψους, ηλικίας, οικογενειακής κατάστασης, φύλου, κλπ. Άλλωστε, σε μια ομάδα που έχει π.χ. 200 παιδιά στις υποδομές της είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξουν όλα μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, όμως επιβάλλεται όλα να αθληθούν και να μάθουν κάποια χρήσιμα πράγματα για την ζωή τους».

min17bak110a

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας και ο general manager της ΚΑΕ, Μάκης Γιατράς.

Στο Bakalaros Cup 3on3, εκτός των προαναφερθέντων ομάδων (Προμηθέας, Απόλλωνας, Έσπερος ΑΟΠΑ, Παναχαϊκή), θα δώσουν «παρών» και ο Γλαύκος, ο Αίολος Αγυιάς, παιδιά από τη Ναύπακτο, κ.ά.

Συνέντευξη τύπου για το ‘Bakalaros Cup 3on3’


( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 997
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001401768{main}( ).../index.php:0
20.0001403512require( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.504389760104require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.507189805184include( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/single.php ).../template-loader.php:106
50.690893478808locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $load_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.690893479064load_template( $_template_file = '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php', $load_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:725
70.690993490832require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php ).../template.php:790
80.697793534368td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
90.697993558608td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:955
100.733093763632td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here