Το ρόστερ του Προμηθέα Πάτρας 2016-2017

0
7317
Το ρόστερ του Προμηθέα Πάτρας 2016-2017
Το ρόστερ του Προμηθέα Πάτρας 2016-2017

Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα παρκέ της Α1,διαλέγοντας τον Νίκο Βετούλα για την δημιουργία μιας ομάδας,που αναμένεται από την πρώτη χρονιά να κάνει αισθητή την παρουσία της.Άμεσοι συνεργάτες του είναι οι:  τρεις assistants του (Σταθάτος – Ελευθεριάδης -Ντούβας),ο team manager Σταύρος Δανιήλ& ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του Προμηθέα και τεχνικός υπεύθυνος του προγράμματος του συλλόγου «ΝΟΥΣ» Κώστας Μίσσας και το υπόλοιπο staff (Λαψάνης-γυμναστής, Χαλκιόπουλος –physio, Μαραμένος-φροντιστής).

Προμηθέας-τεχνικό επιτελείο

Από την περσινή χρονιά διατήρησε στο ρόστερ τον Βασίλη Γιαννακόπουλο(νο7 αρχηγός),Άγγελος Τσάμης(Νο 13 αρχηγός β΄),Νίκος Πέττας(Νο 9),Πέτρος Γερομιχαλός(Νο 10) και Ανδρέας Σκούφης(Νο 16).

Από την εγχώρια αγορά έκανε δύο ποιοτικές προσθήκες,τον Νίκο Γκίκα(Νο 8) που αγωνιζόταν πέρσι στην Κηφισιά καθώς και τον Ζήση Σαρικόπουλο(Νο 34) που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Ακόμα επένδυσε στο μέλλον με την απόκτηση του Δημήτρη Γράβα(Νο 12) που αγωνιζόταν στα Πεύκα και μαζί με τον Βύρλα(Νο 17)-Θ.Κυριλής(Νο 18)-Κουμουνδούρος(Νο 19) και Γκάτζιος(Νο 20) που είναι από τα φυτώρια του συλλόγου θα αποτελέσουν μελλοντικά τον βασικό κορμό της ομάδας.

Από την Αμερικάνικη αγορά ψώνισε τον Κάρτερ(Νο 1)-Τζόνσον(Νο 24) και τον Μακένζι Μουρ(Νο 94) καθώς και τον Σενεγαλέζο Μοχάμεντ  Φαγιέ(Νο 11) που είναι γνώριμος στο ελληνικό μπασκετικό κοινό,έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε Πανελευσινιακό και Ρέθυμνο.

Η ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει χρήση των δύο παικτών από την κοινοτική αγορά,που στον 1ο γύρο πρέπει να κατέχουν ευρωπαϊκό διαβατήριο,ενώ από τον 2ο δεν υπάρχει περιορισμός και μπορούν να ”ψωνίσουν” και από την Αμερικανική αγορά με τα νέα δεδομένα που ισχύουν από την φετινή χρονιά.

Το ρόστερ του Προμηθέα Πάτρας 2016-2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here