Το τρίτο ημίχρονο από το παιχνίδι Προμηθέας vs ΑΕΚ-vid

0
1660
Το τρίτο ημίχρονο από το παιχνίδι Προμηθέας vs ΑΕΚ
Το τρίτο ημίχρονο από το παιχνίδι Προμηθέας vs ΑΕΚ

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά την λήξη του παιχνιδιού:

 

Μάκης Γιατράς

«Σήμερα κάναμε μια τεράστια νίκη. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα, γιατί παίξαμε σαν ομάδα και δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ο Νίκος Γκίκας είναι βασικός παίκτης της ομάδας μας. Τον πιστεύουμε. Είχε μεν μια πτώση το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Σήμερα απέδειξε τι μπορεί να προσφέρει. Πέτυχε μεγάλα σουτ στο τέλος, όμως η πίστη σε έναν παίκτη δεν είναι μόνο στο αν βάζει τα σουτ. Ποτέ δεν έχω σταθεί σε απουσίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο Γκίκας είχε τέτοια το προηγούμενο διάστημα. Σήμερα έδωσε ενέργεια, απαραίτητο συστατικό για να φτάσεις σε μια τέτοια νίκη-ανατροπή.

Η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη και της εύχομαι να πάει πολύ καλά και στην Ευρώπη. Δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι. Ήμασταν όλοι μαζί, μια ομάδα. Για τον Ρέλεφορντ ισχύει αυτό που είπε ο κόουτς για παίκτες που έπαιξαν εγωιστικά. Τα υπόλοιπα θα σας τα ανακοινώσει η διοίκηση. Επίσης, σήμερα μπορεί να μας αγαπάει όλος ο κόσμος, να μας φιλάει, να μας αγκαλιάζει και να μας χτυπάει στην πλάτη, όμως υπήρξαν άνθρωποι που μας χτύπησαν στην πλάτη και που μας στήριξαν και όταν δεν κερδίζαμε και τους ευχαριστούμε πολύ για την πίστη τους»

Ντράγκαν Σάκοτα

«Καταρχήν συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Πάλεψε μέχρι τέλους για την ανατροπή και η ομάδα που δεν τα παρατάει και παλεύει ως το τέλος, τις περισσότερες φορές δικαιώνεται. Έχω την εντύπωση πως εμείς δώσαμε το παιχνίδι στον αντίπαλό μας με τις κακές επιλογές που κάναμε στο τέλος. Όταν προηγηθήκαμε με μεγάλες διαφορές στο δ΄ 10λεπτο, πιστέψαμε ότι το παιχνίδι πάει να τελειώσει. Είναι μια ήττα που μας στενοχωρεί και μας πικραίνει. Όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ, έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς.

Δυστυχώς σε κάποια σημεία είδα κάποια παιδιά που άρχισαν να παίζουν εγωιστικά, ατομικά και χωρίς συνεργασίες και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι μια ακόμη ήττα εκτός έδρας. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα έως τώρα. Ίσως μόνο στην Πάτρα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε από πλευράς εκτός έδρας αγώνων. Πάντως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη μπροστά του και είναι πολύ καλό για την Λίγκα το ότι υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Προμηθέας, αλλά και το Λαύριο είναι δυο ομάδες που κάνουν σπουδαία πράγματα φέτος».

Το τρίτο ημίχρονο από το παιχνίδι Προμηθέας vs ΑΕΚ-vid

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here