Ζαφείρης:’Εξαιρετικό ξεκίνημα δίχως να μας αλλάζει τους στόχους’

0
1442
Ζαφείρης:'Εξαιρετικό ξεκίνημα δίχως να μας αλλάζει τους στόχους'
Ζαφείρης:'Εξαιρετικό ξεκίνημα δίχως να μας αλλάζει τους στόχους'

« Το 3 στα 3 είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα χωρίς να επηρεάζει τους αρχικούς στόχους μας. Αποτελεί απλώς ένα δείγμα της προσπάθειας και της δουλειάς που καταβάλουμε καθημερινά στο γήπεδο». Αυτά τόνισε ο Θανάσης Ζαφείρης όταν τον ρωτήσαμε για τις τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α.

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Έσπερου Α.Ο.Π.Α.;

«Αρχικός στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει την παραμονή στη κατηγορία το συντομότερο δυνατόν! Δεύτερος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι να αναδειχθούν οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τον κορμό για τα επόμενα χρόνια»

– Ο δικός σου στόχος;

«Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και να χαρούμε όλοι μαζί αυτή τη διαδικασία».

-Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

«Από τις πρώτες αγωνιστικές φαίνεται ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο! Υπάρχουν σίγουρα 2-3 ομάδες που θεωρητικά είναι πιο αδύναμες, αλλά όλες οι υπόλοιπες μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό».

-Ποιες ομάδες θα ανέβουν;

«Με τις καλοκαιρινές τους μεταγραφές ο Οίακας Ναυπλίου και ο Γλαύκος έχουν δημιουργήσει πολύ δυνατά ρόστερ. Όμως πιστεύω ότι θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις».

-Το ότι η ΕΣΚΑ-Η εκπροσωπείται μετά από χρόνια από 6 ομάδες πώς μεταφράζεται;

«Η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή ανέκαθεν αποτελούσαν πηγή παραγωγής καλών αθλητών στο χώρο του μπάσκετ! Αυτό δείχνει η μεγάλη εκπροσώπηση των ομάδων στη Γ’ Εθνική και πρέπει να αποτελέσει βήμα για την ανάδειξη των νέων».

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι του Έσπερου Α.Ο.Π.Α. με Ν. Ιωνία που ακολουθεί;

«Η Ν. Ιωνία προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στην Ακράτα γεγονός που δείχνει τη δυναμικότητα της. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ζαφείρης:’Εξαιρετικό ξεκίνημα δίχως να μας αλλάζει τους στόχους’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here