Απόλλων/Απολλωνιάδα: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Δεληγιώργη

Θλίψη  στην οικογένεια του Απόλλωνα για την ξαφνική απώλεια του συνταξιούχου μαθηματικού Γιώργου Δεληγιώργη που έφυγε σε ηλικία 84 ετών, εντελώς ξαφνικά το πρωί της Δευτέρας. Ακόμη ήταν από τους ιδρυτές της θυγατρικής ομάδας του Απόλλωνα, Απολλωνιάδας στα μέσα της δεκαετίας του ‘70 και διατέλεσε πρόεδρος για πέντε χρονιά. Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Τα Διοικητικά Συμβούλια Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑΣ στο άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Δεληγιώργη, που ήταν ακόμα ενεργό μέλος του Απόλλωνα και  για πολλά χρόνια κατά το παρελθόν ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η ομάδας μας ο κύριος εκφραστής της πόλης μας στο ελληνικό μπάσκετ, αισθάνονται την ανάγκη να προβούν στα εξής:

* Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.

* Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

* Να σταλεί για δημοσίευση το παρόν ψήφισμα στον Τύπο. ”

Αγαπητέ μας Γιώργο Καλό Παράδεισο!”

Απόλλων/Απολλωνιάδα: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Δεληγιώργη

( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 997
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001401784{main}( ).../index.php:0
20.0001403528require( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.535889810144require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.537589856800include( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/single.php ).../template-loader.php:106
50.673993551048locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $load_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.673993551304load_template( $_template_file = '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php', $load_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:725
70.674093563072require_once( '/www/wwwroot/westbasket.gr/wp-content/themes/Newspaper/loop-single.php ).../template.php:790
80.680793606120td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
90.680893630360td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:955
100.697493829632td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!