Απόλλων Carna: Απαραίτητη η ψυχραιμία από όλους για να σωθεί η χρονιά!

0
8072
Απόλλων Carna: Απαραίτητη η ψυχραιμία από όλους για να σωθεί η χρονιά!
Απόλλων Carna: Απαραίτητη η ψυχραιμία από όλους για να σωθεί η χρονιά!

Ο Απόλλων Carna βρέθηκε ξαφνικά σε αχαρτογράφητα νερά, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να αναζητήσει τον τρόπο που θα πορευθεί από εδώ και στο εξής, μιας και αν με ψυχραιμία επιλέξει νέο “καπετάνιο” και με κάποιες διορθωτικές κινήσεις, είναι παραπάνω από εφικτό να υποσκελίσει μια ομάδα και να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας.

 

 

 

Ο Νίκος Βετούλας έκλεισε την δεύτερη θητεία του ως προπονητής του Συλλόγου, όπως ακριβώς και την πρώτη φορά, που απλά ήταν σε καλύτερη χρονική στιγμή, μιας και το είχε κάνει σε λήξη αγωνιστικής χρονιάς. Όσο χρονικό διάστημα έχει αγωνιστεί είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής στον Σύλλογο δεν υπάρχει καμία “σκιά” στην αντιμετώπιση της διοίκησης απέναντι του. Έχει προσφέρει πολλά στον Σύλλογο, αλλά αυτό είναι αμφίδρομο. Η Περιβόλα αποτέλεσε αδιαμφησβήτητα το μέρος για να μπει και ως αθλητής και ως πρώτος προπονητής στον χώρο του μπάσκετ, γιατί μπορεί να ξεκίνησε ως βοηθός στον Άρη Θεσσαλονίκης, όμως ως πρώτος προπονητής από την διοίκηση του Απόλλωνα πήρε το χρίσμα, όσο και αν η τωρινή διοίκηση έχει διαφορετικά μέλη στην σύνθεση της. Δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε γιατί η ομάδα φέτος με μεγαλύτερη οικονομική ευμάρεια βρίσκεται σε δεινή θέση, παρότι είχε βατό πρόγραμμα, αλλά πρέπει να δούμε πως θα πορευτεί από εδώ και στο εξής.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η νυν διοίκηση υποχρεώνεται την δεδομένη χρονική στιγμή να βρει τον επόμενο προπονητή, και όλες οι αιχμές που αιωρούνται να θεωρηθούν μόνο σε λόγους φόρτισης, μιας και  ο απερχόμενος προπονητής θέλει να ορθοποδήσει άμεσα η ομάδα. Ο νέος προπονητής να σεβαστεί τον Ιστορικό Σύλλογο να σηκώσει τα “μανίκια”, και με την βοήθεια της διοίκησης των μελών και όλων των φιλάθλων, να βοηθήσει ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, μιας και δεν είναι εύκολο όταν αποχωρείς από την ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ, να είναι εφικτό να επιστρέψεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με ψυχραιμία και με γνώμονα το καλό του Συλλόγου να κινηθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις, που αν μην τι άλλο αγαπούν και θέλουν μόνο το καλό της ομάδας, ανεξαρτήτως προσώπων σε όλες τις καίριες θέσεις της ομάδας!

Απόλλων Carna: Απαραίτητη η ψυχραιμία από όλους για να σωθεί η χρονιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here