Απόλλων Πάτρας: Αναγκαία η συστράτευση δυνάμεων προς τέρψη του Συλλόγου!

0
904
Απόλλων Πάτρας: Αναγκαία η συστράτευση δυνάμεων προς τέρψη του Συλλόγου!
Απόλλων Πάτρας: Αναγκαία η συστράτευση δυνάμεων προς τέρψη του Συλλόγου!

Ο Απόλλων Πάτρας είναι ένα ιστορικό σωματείο που έχει ήδη ενενήντα έξι χρόνια πορείας και γίνονται στοχευμένες κινήσεις έτσι ώστε να μακροημερέυσει προς τέρψη της “μπασκετικής” Πάτρας και ευρύτερα του Ελληνικού μπάσκετ. Είναι ουτοπία για όσους αγαπούν τον Σύλλογο να απομονώνουν καταστάσεις κοιτάζοντας τον θάμνο και ξεχνώντας το δάσος..

Η προσωπολατρία και η εύκολη κριτική που γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν μην τι άλλο δεν χρειάζεται και πολύ να σκεφθείς ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν για την ευημερία του Συλλόγου, και πόσο μάλλον όταν γίνεται κριτική σε ανυπόστατες φήμες από άτομα που ο χρόνος δείχνει ότι φανερώνουν ένα προσωπείο ιδιοτέλειας, που φανερώνει έλλειψη σεβασμού στον Ιστορικό Σύλλογο.

Αυτοί οι Ερασιτέχνες που έβαλαν πλάτη για να παραμείνει ζωντανός ο Σύλλογος μπορεί να υπερηφανεύονται ακόμα και για αυτό, μπορεί να κάνουν και λάθη, αλλά σε κάθε περίπτωση βρίσκονται σε εγρήγορση και στα δύο χρόνια που έχουν βγει μπροστά, αν μην τι άλλο έχουν νοικοκυρέψει πράγματα και δεν έχουν προσθέσει άλλα βάρη στην ομάδα, χωρίς ουσιαστικά να βγουν επώνυμα και να κερδίσουν έμμεσα από την ενασχόληση τους. Μετά την πανδημία του covid 19 έβαλαν σε προτεραιότητα την περαιτέρω οργάνωση των ακαδημιών, καθώς και την εύρεση νέων “συμπαικτών” στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας.

Η βιτρίνα της ομάδας αναμφίβολα είναι η πρώτη ομάδα, αλλά πλην των υποψηφίων προπονητών δεν συντρέχει λόγος πανικού για να κλείσει το θέμα βιαστικά για πολλούς λόγους! Τα άτομα που αποφασίζουν και σταθμίζουν την επόμενη μέρα όταν καταλήξουν στον “εκλεκτό” θα τον ανακοινώσουν και θα του δώσουν το χώρο που χρειάζεται για να συνεχίσει η ομάδα να μπαίνει σε ομαλότητα και να δημιουργούνται οι προσδοκίες στο σχέδιο επαναφοράς στο ελληνικό μπάσκετ. Ο προπονητής είναι ένα “φυσικό” πρόσωπο που αν δεν στηριχθεί επαρκώς από όλο τον Οργανισμό δεν μπορεί να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν απομονώσεις το γεγονός ότι αναμφίβολα έχει κωλυσιεργήσει, όμως ποια ομάδα αυτή την χρονική περίοδο έχει καταλήξει σε προπονητή και καταρτίζει ρόστερ; Ποιος προπονητής ή ποιος αθλητής χάθηκε από αυτή την καθυστέρηση;

Σε κάθε περίπτωση οι φίλαθλοι της ομάδας είναι αναγκαίο να προστατεύουν τον Σύλλογο και να μην προτρέχουν σε βιαστικά συμπεράσματα! Είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων με το μυαλό τους στο εμβληματικό σήμα της ομάδας και την προσπάθεια να βοηθήσουν και όχι να εμποδίζουν τις αποφάσεις που λαμβάνονται από αυτούς που έχουν επιλέξει να είναι αρωγοί της διατήρησης και της βελτίωσης της ομάδας.

Μέλος του Απόλλωνα από το 2009 που έχω συμμετάσχει σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις χωρίς να συμμετέχω σε κάποιο ψηφοδέλτιο!

Απόλλων Πάτρας: Αναγκαία η συστράτευση δυνάμεων προς τέρψη του Συλλόγου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here