Απόλλων Πάτρας: Γίνε “συμμέτοχος” για την μεγάλη επιστροφή στην ελίτ!

0
1086
Απόλλων Πάτρας: Γίνε
Απόλλων Πάτρας: Γίνε "συμμέτοχος" για την μεγάλη επιστροφή στην ελίτ!

Ξεκινά η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα, με την διοίκηση να συνεχίζει ακολουθεί μια φιλική τακτική που είναι εναρμονισμένη με την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, και τις ανάγκες ενίσχυσης του Συλλόγου με την παρουσία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, για να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ.

Βρισκόμαστε εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας πραγματικότητας λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Είμαστε όμως ΕΔΩ και η ομάδα ΣΑΣ χρειάζεται όσο ποτέ. Είμαστε ενωμένοι και πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί σε αυτήν την νέα διαμορφωθείσα πραγματικότητα, ώστε να διαφυλάξουμε ένα ασφαλές αύριο για όλους. Ανάλογα με τις οδηγίες των ειδικών θα πράξουμε τα δέοντα. Σε περίπτωση που οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, οι κάτοχοι των διαρκείας θα χρησιμοποιούν τον κωδικό του εισιτηρίου τους, έτσι ώστε να παρακολουθούν τον αγώνα μέσω διαδικτύου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα θέλει να ευχαριστήσει όλους και όλες που έδωσαν το παρών την περσινή χρονιά και με μεγάλη χαρά τους περιμένει να ανανεώσουν την θέση τους και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στη νέα αγωνιστική περίοδο ισχύουν τέσσερις (4) διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

* Βασική 40 ευρώ (αφορά κερκίδες Β-Γ-Δ)

* Διακεκριμένη 60 ευρώ (αφορά κερκίδα Α)

* VIP 200 ευρώ (αφορά Πολυθρόνες κερκίδας Α)

* Πολύτεκνοι-Άνεργοι 20 ευρώ(αφορά κερκίδα Δ)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης  αγωνιστικής περιόδου μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις τους και στη νέα σεζόν, με την προϋπόθεση ότι θα το δηλώσουν μέχρι και 15  Σεπτεμβρίου 2020.

Η διάθεσή των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από τα γραφεία του Συλλόγου. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας τα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας είναι ανοικτά από Δευτέρα –Σάββατο (10:00-14:00).

Κράτησε κι εσύ θέση στην ομάδα μας!

«Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια της επιστροφής μας στην “ελίτ” του Ελληνικού μπάσκετ»

Απόλλων Πάτρας: Γίνε “συμμέτοχος” για την μεγάλη επιστροφή στην ελίτ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here