Απόλλων Πάτρας: Η αυριανή Γενική Συνέλευση είναι κομβική για το μέλλον του!

0
1157
Απόλλων Πάτρας: Η αυριανή Γενική Συνέλευση είναι κομβική για το μέλλον του!
Απόλλων Πάτρας: Η αυριανή Γενική Συνέλευση είναι κομβική για το μέλλον του!

Χαίρεται, είμαι φίλαθλος του Απόλλωνα από τις αρχές του ‘90 και μέλος της ομάδας από το 2009. Πραγματικά η κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος είναι αποκαρδιωτική, για αυτό και πήρα το θάρρος να σας στείλω αυτή την επιστολή, μιας και είστε το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που έχετε μείνει έξω από τις συγκρούσεις στον βωμό της επισκεψιμότητας προς όφελος των ομάδων της Δυτικής Ελλάδος, για αυτό και θα σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε την παρακάτω επιστολή:

www.gadgetakides.com θήκες και αξεσουάρ κινητών.
www.gadgetakides.com

Αξιότιμα μέλη του Απόλλωνα:

Από την χρονική στιγμή που πάτησα στην Περιβόλα(1992), δυστυχώς είναι η χειρότερη χρονική περίοδος που έχει περιέλθει ο Σύλλογος, με μεγάλο κίνδυνο να αφανιστεί από τον μπασκετικό χάρτη, παρότι είναι η πιο Ιστορική επαρχιακή ομάδα του μπάσκετ. Ο Απόλλωνας ήταν στις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού μπάσκετ, όσο ήταν ενιαίος.

Η πρώτη σύγκρουση έγινε με την έλευση του Νίκου Καραπάνου(Achaia Clauss), με τον Ερασιτέχνη να έρχεται σε ρήξη μαζί του, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να μετακομίζει στο Τόφαλος και αθλητές σαν τον Φώτη Λαμπρόπουλο να είναι αδύνατον να μετακινήσουν από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα!

Η γενναία απόφαση του Ερασιτέχνη να ρίξει τον Απόλλωνα στην Β’ Εθνική διαγράφοντας τα χρέη , ήταν μια αφετηρία για να μπορέσει να ορθοποδήσει ο Σύλλογος, σε συνδυασμό με τα δύο επιπλέον προπονητήρια που δημιουργήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα.

Δυστυχώς όμως ο τρόπος διοίκησης και διαχείρισης των πόρων έγιναν με απίστευτο ερασιτεχνισμό σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα ο κόσμος πλέον να έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτή την ομάδα, όχι γιατί δεν θέλει η ομάδα να χαρίσει και άλλες επιτυχίες στην πόλη, γιατί αυτοί που έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας τα τελευταία εννέα χρόνια, έχουν κάνει μόνο εικονικές διευρύνσεις και απίστευτες συρρικνώσεις!

Αύριο υπάρχει μια κρίσιμη Γενική Συνέλευση που είναι αναγκαίο να έχει βρεθεί το νέο Συμβούλιο για να πάρει δραστικές αποφάσεις. Δυστυχώς οι νόμοι του κράτους από την μια πλευρά και η ΚΑΕ που σε αυτή την φάση είναι του ίδιου του Ερασιτέχνη και όχι κάποιου ιδιώτη, αποτελούν μονόδρομο να πορευτούν μαζί, παρότι υπάρχουν διαφωνίες. Οι δικηγόροι πρέπει να έχουν λύσει όλες τις απορίες των υποψηφίων πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και όχι κατά την διάρκεια της, μιας και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για άλλη παράταση.

Το σύνθημα “Ο Απόλλων είναι όλων” που ήταν εμπνευστής ένα μέλος του Συλλόγου το καλοκαίρι του 2012, δυστυχώς χρησιμοποιήθηκε μόνο για να βρεθεί το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ και τίποτα παραπάνω! Με λύπη μου διαπίστωσα ότι το αντιμετώπισαν σαν εναλλακτικό τρόπο πώλησης λαχνών!

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ένα άτομο στην παρούσα χρονική στιγμή να αναλάβει τις τύχες του Συλλόγου, αυτό το σύνθημα θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει την σωστή χρήση, ανοίγοντας την πόρτα του Συλλόγου σε όλους τους πατρινούς που αγαπούν την ομάδα!

Η κίνηση της διοικούσας επιτροπής είναι σεβαστή, όπως και το ποσό που προτίθεται να συγκεντρώσει για να σταθεί παρούσα χρονική στιγμή ο Σύλλογος, αλλά δεν μπορεί από μόνη της να δώσει λύση, μιας και η σύνδεση με την ΚΑΕ είναι αναπόφευκτη. Είναι αναγκαίο να βρεθούν και άλλοι “συμπαίκτες” για να μπορούν να τακτοποιούνται και οι οφειλές της ΚΑΕ, μιας και δεν πρέπει να χαθούν τα περιουσιακά της στοιχεία αφενός και αφετέρου αν διογκωθεί το χρέος θα είναι αδύνατο να περαιωθεί όσο περνούν τα χρόνια, με την δυνατότητα να αναζητηθεί νέο ΑΦΜ με τα σημερινά δεδομένα να μην υφίσταται!

Με εκτίμηση

Μέλος του Απόλλωνα

Απόλλων Πάτρας: Η αυριανή Γενική Συνέλευση είναι κομβική για το μέλλον του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here