Απόλλων Πάτρας: Σήμερα αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ

0
1776
Απόλλων Πάτρας: Σήμερα αναμένεται η απόφαση...
Απόλλων Πάτρας: Σήμερα αναμένεται η απόφαση...

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, σχετικά με την προσφυγή του Απόλλωνα για την αντικανονική συμμετοχή της Α2, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια, που ήταν μόνο προς κατανάλωση. Ξεκίνησε η “λάσπη” με την έλλειψη παραβόλου και πραγματοποίησης της ένστασης πριν την έναρξη του αγώνα. Συνεχίστηκε με την “εικονική” αισιοδοξία του Χολαργού, στήνοντας αμέριμνα το ρόστερ του και για επιδόρπιο έσκασε ότι ο Χολαργός ξαφνικά “σβήνει“, αλλά ο Ηρακλής επωφελείται από αυτό.

Δεν άξιζε να μπούμε στην διαδικασία αναπαραγωγής ή σχολιασμού τέτοιων θέσεων, μιας και αν τα δείτε όλα μαζί θα κατανοήσετε ότι υπάρχουν άτομα που δεν τους νοιάζει η ομάδα, αλλά να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εις βάρος της ομάδας.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όπου θα είναι πιο απόφαση τελεσίδικη, και αναλόγως θα τρέξουν όλα τα θέματα στον σύλλογο, που βρίσκονται σε στασιμότητα. Αισιοδοξία υπάρχει για δικαίωση, κάτι που προκύπτει και από διερευνητικές επαφές με παίκτες εγνωσμένης αξίας για να προστεθούν στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς…

Απόλλων Πάτρας: Σήμερα αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here