Απόλλων Πάτρας: Το Σάββατο στις 5 μ.μ. κρας-τεστ για ΟΛΟΥΣ

0
1461
Απόλλων Πάτρας: Το Σάββατο στις 5 μ.μ. κρας-τεστ για ΟΛΟΥΣ
Απόλλων Πάτρας: Το Σάββατο στις 5 μ.μ. κρας-τεστ για ΟΛΟΥΣ

Ο Απόλλωνας το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται τον Ιπποκράτη Κω, στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής της Α2, με στόχο την παρθενική του νίκη στον φετινό μαραθώνιο. Ουσιαστικά είναι το πρώτο ματς υπό το νέο διοικητικό συμβούλιο, που ανέλαβε να βάλει “πλάτη” για να παραμείνει ζωντανός ο Σύλλογος. Με πρόεδρο τον κ. Αθανασίου και με βασικό μέλημα την συμμετοχή όλου του νέου Διοικητικού συμβουλίου στις αποφάσεις του Συλλόγου, έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά, φέρνοντας δύο παίκτες της επιλογής του προπονητή της ομάδας Νίκου Βουρνά, καθώς και την ομαλή λύση της συνεργασίας με τον Ράσαντ Μπελ. Για αυτό στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό να γίνει “πανστρατιά” από όλους όσους αγαπούν την ομάδα, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τον σφυγμό που διατηρεί ο Ιστορικός Απόλλων.

Η Ιστορία γράφεται με τους παρόντες, για αυτό και η μαζική προσέλευση στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου εκτός από αγωνιστική ώθηση σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο, θα δώσει τα εχέγγυα στην νέα διαμορφωμένη διοίκηση να ανοίξει τα φτερά της και να βρει τους απαραίτητους πόρους, ώστε να ορθοποδήσει ο Σύλλογος το συντομότερο δυνατό! Εν ολίγοις να γίνει το εφικτό για την φετινή χρονιά να σωθεί η παρτίδα και να μπουν τα θεμέλια ώστε η ομάδα να πατήσει γερά στα πόδια της και να κατέβει την επόμενη χρονιά με στόχο την επιστροφή στην Basket League που είναι η πιο Ιστορική ομάδα της επαρχίας του Ελληνικού μπάσκετ.

Δεν περισσεύει κανείς! Το προσκλητήριο με γενική είσοδο πέντε ευρώ πετάει το γάντι σε ΟΛΟΥΣ να κάνουν αυτό που αρμόζει ώστε ο Απόλλωνας να επουλώσει τις πληγές του και να βάλει τα θεμέλια για νέες πτήσεις, που θα σκορπίσουν άπλετα χαμόγελα στο κλειστό της Περιβόλας!

Απόλλων Πάτρας: Το Σάββατο στις 5 μ.μ. κρας-τεστ για ΟΛΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here