Χαρίλαος Τρικούπης: Πρώτη και ανακοίνωση τεχνικού επιτελείου

0
1300
Χαρίλαος Τρικούπης: Πρώτη και ανακοίνωση τεχνικού επιτελείου
Χαρίλαος Τρικούπης: Πρώτη και ανακοίνωση τεχνικού επιτελείου

Με όνειρα ξεκίνησε την πρώτη του προπόνηση προχθές (17/8) ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Το παρών στο ΔΑΚ Μεσολογγίου έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με την πρόεδρο του συλλόγου, Βασιλική Μπελέκου, να καλωσορίζει τους παίκτες, νέους αλλά και τους παραμένοντες, και εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ζήτησε σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική στην πρώτη της παρουσία στην Α2. Το λόγο πήρε και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Δημητριάδης που δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι οι εισηγήσεις του προς την διοίκηση εισακούστηκαν με αποτέλεσμα να βλέπει απέναντι του παίκτες τους οποίους αποτελούν επιλογή του. Επίσης, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε το επιτελείο που θα εργαστεί τη φετινή σεζόν για την ομάδα.

Αναλυτικά :

«Επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου παραμένει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Δημητριάδης, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Μούτσιο Ηλία (που επιστρέφει για τη 3η του θητεία στην ομάδα) και το Παναγιώτη Μπερτσιά τους οποίους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.
Γυμναστής του Συλλόγου μας θα είναι για 2η χρονιά ο Νίκος Παγούνης με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασίας μας όντας απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Η ομάδα μας θα συνεχίσει τη συνεργασία της και με το γυμναστήριο GYMNASIUM FITNESS CLUB του κυρίου Θόδωρου Καραβασίλη τον οποίο ευχαριστούμε για την ευγενική του χορηγία προς το σύλλογο μας.
Από φέτος στο τεχνικό stuff θα ανήκει και ο Πέτρος Μπέλλας, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος του αθλητικού εξοπλισμού.
Γενικός αρχηγός παραμένει ο Γιώργος Τέγας, ενώ στη θέση του team manager θα βρίσκεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Κλάδης.

Όσον αφορά το ιατρικό επιτελείο, επικεφαλής για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο χειρούργος ορθοπεδικός κύριος Γιάννης Τσώλος. Φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας από φέτος θα είναι ο Θανάσης Ζαμπάρας τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Χαρίλαου Τρικούπη. Ο Σταύρος Κοντός θα είναι ο μικροβιολόγος της ομάδας μας, ενώ η Μαρία Περπερίδη θα είναι η διαιτροφολόγος-διαιτολόγος του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε σε όλο το επιτελείο καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν».

Χαρίλαος Τρικούπης: Πρώτη και ανακοίνωση τεχνικού επιτελείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here