Δουρούκης: “Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας”-Λεπτομέρειες εκδρομής

0
1465
Δουρούκης:
Δουρούκης: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας"-Λεπτομέρειες εκδρομής

Μετά την πρόκριση στον Χολαργό, ο Αίολος Αστακού δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας του για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Δημήτρης Δουρούκης έστειλε το μήνυμά του. Ο αρχηγός της ομάδας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο αυριανό (17:00) παιχνίδι στο κλειστό της Βόνιτσας κόντρα στον Αμύντα!
Αναλυτικά όσα είπε:


“Επόμενος αντίπαλος στο Κύπελλο είναι ο Αμύντας και θέλουμε να έρθουν οι φίλαθλοί μας να μας ενισχύσουν, καθώς τους ανήκει μεγάλο μερίδιο των επιτυχιών και η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη και φέτος. Τους ευχαριστούμε γιατί όλα αυτά τα χρόνια είναι παρόντες και τους χρειαζόμαστε και φέτος στο πλευρό μας.
Ο Αμύντας είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, οι οποίοι είναι “δεμένοι” μεταξύ τους. Εμείς θα κοιτάξουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να τα διορθώνουμε για να γινόμαστε καλύτεροι.

Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδο της Βόνιτσας,που ο Αίολος υποδέχεται τον Αμύντα στα πλαίσια του β’ γύρου του Κυπέλλου,η διοίκηση της ομάδας πραγματοποιεί εκδρομή,με ώρα αναχώρησης τις 15:00.Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται έως το βράδυ της Τρίτης.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6947280209.

 

Δουρούκης: “Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας”-Λεπτομέρειες εκδρομής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here