Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στην ΕΣΚΑΗ

0
394
Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στην ΕΣΚΑΗ
Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στην ΕΣΚΑΗ

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενημερώθηκε για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τοπικό αθλητισμό και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με τους συνομιλητές του αναφορικά με τα προβλήματα υποβάθμισης του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά και της μέριμνας που απαιτείται να δοθεί. Στην φωτογραφία στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ, ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτη Λυκούδη και το μέλος της ΕΣΚΑΗ Δημήτρη Τρασάνη.

 

Στις συναντήσεις συζητήθηκε και η αναγκαιότητα αξιοποίησης των εγκαταλελειμμένων και λοιπών υποδομών. Όπως και η ανάγκη να δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες για την δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών, ώστε να προαχθεί το ύψιστο κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού πρωτίστως ως μέσο αγωγής του πολίτη.
Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, είχε σήμερα συναντήσεις με τις Διοικήσεις Αθλητικών Ενώσεων και συγκεκριμένα, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣΑ), Μπάσκετ (ΕΣΚΑ-Η), καθώς και με τις Διοικήσεις του ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και του Ποδηλατικού Ομίλου Αχαΐας (ΠΟΠ), με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Βασίλη Διαμαντόπουλου.Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στην ΕΣΚΑΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here