Επιστρέφει Ισραήλ ο Μάριος Ματαλών

0
2659
Επιστρέφει Ισραήλ ο Μάριος Ματαλών
Επιστρέφει Ισραήλ ο Μάριος Ματαλών

Στο Ισραήλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Ματαλών, μιας και απάντησε καταφατικά στην πρόταση της Χάποελ Ραμάτ Γκαν, μιας και δεν είχε πρόθεση να περιμένει περαιτέρω την επίσημη πρόταση από τον Ηρακλή.

Έτσι από την περσινή ομάδα του Απόλλωνα ουσιαστικά χωρίς συμβόλαιο έχει απομείνει ο Γιώργος Αποστολίδης, μιας και οι υπόλοιποι ήδη έχουν συμφωνήσει με άλλη ομάδα(Μαστρογιαννόπουλος- Γόντικας-Κιτσούλης-Χείλαρης).

Οι Ισραηλινοί που θα αρχίσουν την επόμενη σεζόν με στόχο την άνοδο από την Α2 είχαν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Ματαλών, ο οποίος είχε ήδη δεχτεί την κρούση από τον Ηρακλή που τον ενδιέφερε πολύ σαν προοπτική. Μόνο που αυτή ποτέ δεν πήρε την μορφή συγκεκριμένης πρότασης, γενικά στον Ηρακλή παρατηρείται μια στασιμότητα και ο Ματαλών μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει και την ευκαιρία της Χάποελ, αποδέχτηκε την δική τους πρόταση και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Την περασμένη σεζόν ενίσχυσε ουσιαστικά τον Απόλλωνα Πάτρας που έφτασε μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ της Α2 και φέτος είχε φτάσει πολύ κοντά στο Ιβανώφειο όμως τελικά δεν πέρασε την πόρτα. Ο Ματαλών ο οποίος έχει και την Ισραηλινή υπηκοότητα έχει παίξει κι άλλες φορές στο Ισραήλ, με τελευταία στην Χάποελ Αφούλα.

Επιστρέφει Ισραήλ ο Μάριος Ματαλών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here