Έσπερος Α.Ο.Π.Α.: Κυριακή στις 5 μ.μ. υποδέχεται την Αχαγιά ’82-Δηλώσεις προπονητών

0
1528
Έσπερος Α.Ο.Π.Α.: Κυριακή στις 5 μ.μ. υποδέχεται την Αχαγιά '82-Δηλώσεις προπονητών
Έσπερος Α.Ο.Π.Α.: Κυριακή στις 5 μ.μ. υποδέχεται την Αχαγιά '82-Δηλώσεις προπονητών

Την Κυριακή στις 5 μ.μ. στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη Αχαγιά ’82. Το Westbasket.gr βρήκε τους δύο προπονητές των δύο ομάδων και πήρε δηλώσεις τους σχετικά με το παιχνίδι.

Σπύρος Γκοργκόλης:

Το παιχνίδι της Κυριακής για εμάς είναι ένας τελικός. Είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουμε μέσα στο 2016, καθώς την επόμενη αγωνιστική έχουμε το ρεπό μας. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε ώστε να διατηρηθούμε στα ψηλά της βαθμολογίας αλλά και να μας δώσει την απαραίτητη ηρεμία να δουλέψουμε μέσα στις γιορτές. Την Αχαγιά την γνωρίζουμε και μας γνωρίζει πολύ καλά, πρόκειται για μια ΄καλοδουλεμένη ομάδα η οποία αν της δωθεί ο χώρος να κάνει το παιχνίδι της μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα και να μας κερδίσει. Εμείς το τελευταίο διάστημα είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα επικρατήσουμε έστω και δύσκολα.
Σπύρος Δεράος:
Ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Επί τη ευκαιρία να χαιρετήσω από την πλευρά μου την φετινή προσπάθεια του Εσπέρου με παιδιά από την Πάτρα και τα σπλάχνα της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας πάνω στις οποίες δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Όπως έχω πει και άλλες φορές στόχος της ομάδος κάθε αγωνιστική είναι να προσαρμόζετε στην φύση του αντιπάλου και να διεκδικεί τις πιθανότητες μικρές ή μεγάλες για την νίκη. Τελειώνοντας ελπίζω ο φίλαθλος κόσμος που θα γεμίσει λογικά το γήπεδο λόγω και του τοπικού χαρακτήρα του αγώνα να δει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με καλό μπάσκετ από αθλητές που στο μεγαλύτερο ποσοστό εκπροσωπούν το μπάσκετ της Αχαΐας.

Έσπερος Α.Ο.Π.Α.: Κυριακή στις 5 μ.μ. υποδέχεται την Αχαγιά ’82-Δηλώσεις προπονητών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here