Γερμανός: “Τεράστια επιτυχία για το Αγρινιώτικο μπάσκετ-Θα παλέψουμε να ανταποκριθούμε”

0
856
Γερμανός: "Τεράστια επιτυχία για το Αγρινιώτικο μπάσκετ-Θα παλέψουμε να ανταποκριθούμε"

Ο αντιπρόεδρος του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου Περικλής Γερμανός, μίλησε στο ραδιόφωνο του Αχελώου 98,4 και την εκπομπή του Αλέξανδρου Κουτσιούμπα «GOAL ΣΤΙΣ 12», μετά την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία που ήρθε κι επίσημα με την επισφράγιση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο Περικλής Γερμανός αναφέρθηκε στην ιστορική αυτή στιγμή για το Αγρινιώτικο μπάσκετ και τον Α.Ο., τους στόχους από ‘δω και πέρα της ομάδας, το ρόστερ, τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει αυτή τη νέα προσπάθεια της ομάδας, ενώ στο τέλος μίλησε και για τον Δημήτρη Μήτσου με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ιστορική άνοδο του ΑΟ Αγρινίου στην Α’2

Είναι μια τεράστια επιτυχία για το Αγρινιώτικο μπάσκετ. Η Α2 είναι μία κατηγορία πρωτόγνωρη για εμάς, μιλάμε για μία άλλη μπασκετική διάσταση. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να κρατηθούμε στη κατηγορία. Ήταν δεδομένο με όλα αυτά που γίνονται στο μπάσκετ τους τελευταίους μήνες, ότι θα είμαστε μία απ’ τις δύο ομάδες που θ’ ανέβαινε στην κατηγορία. Σπουδαία και ξεχωριστή επιτυχία για το μπάσκετ του Αγρινίου, αν αναλογιστούμε ότι πριν από κάποια χρόνια, επιτυχία για μπασκετική ομάδα της πόλης ήταν το γεγονός συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική.

Ρόστερ, τηλεοπτικά και χορηγίες για το νέο πρωτάθλημα

Σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και αναμένουμε τον σχεδιασμό για το πώς μπορούμε να κινηθούμε με την Α’2, να δούμε το κομμάτι των χορηγιών των κρατικών, των στοιχηματικών εταιριών, της τηλεόρασης. Περιμένουμε μία απόφαση για να δούμε κατά πόσο η ΕΡΤ θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στην Α’2, μέχρι πέρυσι μετέδιδε έναν αγώνα κάθε Σάββατο, τώρα με την παρουσία του Ολυμπιακού μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Περιμένουμε κι αυτό και αναλόγως με τις αποφάσεις, μπορεί να κινηθούμε για την προσθήκη δύο ή τριών ακόμα παικτών.

Για τον κόσμο και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Θα έχουμε ένα γήπεδο χωρητικότητας 1.000 θέσεων, θα βγάλουμε γύρω στα 700 διαρκείας, η τιμή των διαρκείας θα είναι στα 50 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα και στα 100 ευρώ στην κερκίδα που είναι μέσα στο γήπεδο. Φυσικά και χρειαζόμαστε την ενίσχυση του κόσμου σ’ αυτή την προσπάθεια.

Για το θέμα ανανέωσης συμβολαίου με τον Δημήτρη Μήτσου

Βρισκόμαστε σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή με τον Δημήτρη Μήτσου για τη νέα αγωνιστική σεζόν, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Γερμανός: “Τεράστια επιτυχία για το Αγρινιώτικο μπάσκετ-Θα παλέψουμε να ανταποκριθούμε”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here